Casa Rusu isi deschide un nou magazin in Colentina

Casa Rusu, compania de retail a producatorului de mobilier Rus Savitar, va inaugura saptamana viitoare, sub un nou concept, cel de-al patrulea magazin din Bucuresti.

Deschide Galeria

Acest magazin va fi situat in zona de Est a Capitalei, in cadrul Centrului Comercial Carrefour Colentina, iar noua locatie va deveni accesibila pentru public din data de 6 martie.

Noul magazin Casa Rusu va ocupa o suprafata de 2.500 de metri patrati si va avea un concept diferit fata de celelalte 27 de locatii existente in toata tara. Acesta va dispune, pe langa o gama larga de piese de mobilier si de o suprafata generoasa ce va pune la dispozitia clientilor obiecte de decoratiuni interioare şi uz casnic.

Cristian Rusu, proprietar al companiei, a mentionat ca locatia ce urmeaza a fi inaugurata va dispune de 30 de ambiente diferite, conform tendintelor actuale, cu mobila Casa Rusu, si de noua colectie de decoratiuni Cassima – obiecte decorative, tablouri, flori ornamentale, vesela, tacamuri si alte obiecte de bucatarie.

Investitia in noul magazin face parte dintr-un amplu plan de extindere al companiei pentru anul in curs. Compania Casa Rusu si-a inceput activitatea în 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania. Detine 3 fabrici unde se realizeaza mobilier din pal melaminat şi mobilier tapitat.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole