Creativo – un eveniment pentru cei pasionati de moda si design

Au mai ramas cateva zile pana la Creativo, cel mai mare eveniment din industria textila care are loc la Bucuresti in acest weekend. Toti cei pasionati de moda si design sunt asteptati pe 27 si 28 Mai intre orele 10:00 – 19:00 la The Ark Bucuresti!

Deschide Galeria

La Creativo vizitatorii vor avea sansa de a deveni pentru cateva ore designeri sau croitori, nu doar ca simpli spectatori, ci vor avea parte de o implicare reala in acest domeniu. Expertii de la Atelierele ILBAH vor coordona aceste ateliere unde participantii isi vor putea retusa propriile haine sau crea unele complet noi.

Brodat si Cusut nu vor lipsi de la aceasta editie Creativo si ii asteapta pe vizitatori sa testeze masinile de cusut si brodat de la Brother, care pot fi de uz profesionist sau casnic. Lor li se vor alatura si alti furnizori importanti din industria textila precum PRYM Romania.

Pentru a-i sustine pe cei pasionati de industria textila si de moda, Creativo organizeaza o tombola cu premii diverse, de la masini de cusut si de surfilat Brother, tipare de croitorie si manechine la cursuri acreditate pentru calificare profesionala  in domeniul modei.

Creativo va putea fi vizitat intre orele 10:00 – 19:00 la The Ark Bucuresti. Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul oficial si pe pagina de Facebook.

Despre Creativo

Creativo aduce laolalta tineri intreprinzatori, designeri si profesionisti din piata de fashion, si targetul acestora – un public activ, tanar, in tendinte, in cautare de alternative de calitate in materie de vestimentatie si accesorii handmade. Creativo sprijina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata suport pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala. Prima editie a fost organizata in luna aprilie 2016 si a adus laolalta peste 1500 de persoane pasionate de acest domeniu.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole