Cum sa-ti transformi gradina intr-o oaza de relaxare

Materialele luate direct din natura ar trebui sa fie prima alegere atunci cand doresti sa iti amenajezi o gradina care pare rupta din paradis. Gradinile amenajate cu pietre de diferite dimensiuni sunt ultima tendina in decorare datorita aspectului foarte natural pe care il ofera acestora. Pietrele sunt modul perfect in care poti adauga textura si greutate gradinii tale.


Deschide Galeria

Mai mult, gradinile pot fi usor transformate in adevarate oaze de relaxare destinate intregii familii. Ti-am pregatit cateva sfaturi din care sa te inspiri pentru crearea coltului de natura pe care l-ai visat mereu.

Combina pietrele cu diverse plante decorative

Adauga mai multe pietre naturale in gradina apoi planteaza diferite tipuri de plante in jurul acestora pentru a obtine un aspect natural, care sa iti aminteasca de un decor salbatic.

Pietrele nu sunt foarte costisitoare

Daca ai acces la un loc din care sa poti lua cateva pietre fara sa dezechilibrezi cadrul natural al acelei zone, aceasta ar putea fi cea mai ieftina solutie. Altfel, poti cumpara cateva pietre de rau si din magazinele online fara sa fii nevoit sa cheltui o avere.

Foloseste pietre pentru decorarea aleii

Modul in care alegi sa iti decorezi laturile aleii din gradina iti va pune la incercare creativitatea, fiind o excelenta activitate de relaxare in timpul liber.

Pietrele absorb caldura

Decorul cu pietre va crea o atmosfera racoroasa in zilele foarte calduroase. Suprafata acestora absoarbe o mare parte din caldura prezenta in aer pe timpul zilei, urmand sa o emane pe timpul noptii. Astfel, caldura degajata noaptea va face spatiul gradinii mai calduros, perfect pentru o petrecere cu prietenii.

Sursa foto: designrulz.com

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...