Halo Chair – confort printr-un design neobisnuit

Studioul Skrivo in colaborare cu brandul danez Soft Line au realizat un produs pe cat de confortabil pe atat de interesant prin prisma designului sau. 


Deschide Galeria

Spatarul acestui scaun este inserat direct in sezut, creand impresia unor piese de puzzle care se fixeaza una in cealalta. Sezutul este fixat intr-un cadru metalic care il ridica putin de la sol, insa inaltimea scaunului nu este una obisnuita. De fapt, Halo Chair vine chiar si in varianta tip sofa, cu un sezut largit pentru doua sau trei persoane.Spatarul realizat din material textil ofera suport si o sedere confortabila in ansamblul lui.

Ideea pentru Halo chair a pornit din dorinta de a oferi intimitate celor care il folosesc permitand in acelasi timp interactiunea cu ceilalti din jur. Poate fi folosit atat in interiorul casei, pentru un living modern cat si in spatiile publice cum ar fi cafenele sau ceainarii. In varianta sofa, cu spatar prelungit, Halo chair poate fi folosit chiar si pentru a desparti vizual un living de dining, de exemplu.

Scaunul vine in culoarea verde, nuantele de verde fiind diferite: pentru sezut s-a optat pentru un verde inchis, spre turcoaz si spatarul un verde menta, cu o textura speciala. 

Sursa foto: dezeen.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...