fbpx

Tendinte in amenajarea dormitorului pentru 2015

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Daca v-ati propus anul acesta sa renovati dormitorul, ne-am gandit sa trecem in revista pentru dumneavoastra, cateva din tendintele pentru 2015.

Deschide Galeria

Culorile indraznete precum oranjul, albastrul, verdele, in diverse combinatii inlocuiesc treptat, paleta cromatica de neutre cu care ne-am obisnuit. Bineinteles, toate intr-un echilibru necesar calmului dormitorului. Nuantele vii vin fie sub forma vopselurilor pentru pereti, in functie de accentul dorit, fie sub forma accesoriilor si decoratiunilor sau chiar a lenjeriilor de pat.

Peretii placati sunt o tendinta din ce in ce mai folosita in designul interior, valabil si pentru dormitor. Materialul folosit este, in general, lemnul. Daca un perete vi se pare prea mult din lipsa de spatiu, la fel de bine functioneaza si o tablie de pat din lemn reciclat, care sa confere o frumusete naturala, usor rustica a spatiului.

Tapetul. Noi credem ca folosirea tapetului decorativ nu mai este demult o noutate pentru cei care isi doresc sa personalizeze amenajarea dormitorului. Recomandarea noastra este sa-l folositi pe peretele cu patul pentru a conferi un plus de interes camerei. Modelul tapetului poate varia in functie de preferinte, de la un model cuminte, in culori discrete, pana la forme geometrice si culori intense.

Stilul minimalist este prin definitie o trasatura specifica designului contemporan. El poate fi aplicat in egala masura si dormitorului, asa cum il putem regasi si in living. Daca va doriti o amenajare care sa va dea cat mai putine batai de cap, pastrati o linie simpla cu cat mai putine detalii inserate. Pereti albi, pat confortabil, corpuri de iluminat discrete si noptiera cu design curat si minimalist la randul ei. 

Cuverturile si in general textilele sunt deja in tendinte inca din 2014. Trendul se pare ca se continua si in 2015. Explorati tot ce inseamna cuverturi, materiale groase, texturate si de ce nu si groase si colorate cu motive si imprimeuri din cele mai variate. 

Explorati si imaginile din galerie pentru a intelege mai bine cum se pot combina aceste tendinte intr-o amenajare. Care din ele va identificati mai bine?

 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...