IKEA isi va deschide inca un magazin in Bucuresti

Compania suedeza de mobila si decoratiuni interioare IKEA isi va deschide al doilea magazin in Bucuresti. Acesta va fi situat pe Bulevardul Pallady pe un teren de aproximativ 13,7 hectare, informeaza Ziarul Financiar.

Deschide Galeria

Cornel Oprisan, manager al IKEA Romania a decalarat ca in mai multe orase mari din Romania exista un potential ridicat pentru a se deschide magazine IKEA, dar magazinul existent in Bucuresti primeste un numar suficient de mare de vizitatori pentru deschiderea a inca unui magazin.

Noul IKEA se va deschide intr-o zona care ofera un acces mai larg catre reteaua de transport in comun a bucurestenilor din zonele mai indepartate. Acest lucru constituie un avantaj, deoarece deplasarea spre magazinul din Baneasa, fiind situat la intrarea in Bucuresti, presupunea un efort pentru cei care nu detineau o masina personala.

Terenul pe care se va constui are o suprafata de aproximativ 13,7 hectare iar valoarea achizitiei si data cand se va finaliza constructia nu au fost facute inca publice.

IKEA este o companie privata care comercializeaza mobilier casnic. Compania a fost fondata in Suedia, dar este detinuta de catre o fundatie olandeza. Majusculele din denumirea IKEA provin din initialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, si numelui localitatii in care s-a nascut Ingvar Kamprad.

Sursa foto: zf.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole