O amenajare de bucatarie in stil rustic-modern

Cauti inspiratie pentru bucataria ta? Am gasit modelul care sa-ti mearga drept la inima! Hai sa vezi in cele ce urmeaza o amenajare moderna, cu influente rustice, excelent realizata.

Deschide Galeria

Chiar daca esti fan al bucatariilor scandinave, industriale sau shabby chic, iti va placea ce vei vedea si in acest proiect. Culori calde, deschise si accente discrete de rosu se imbina armonios pentru a descrie un ambient placut si confortabil.

Desi spatiul beneficiaza de 2 ferestre, deci suficienta lumina naturala, pentru mobilier a fost ales front alb spre crem care amplifica spatiul si sporeste luminozitatea incaperii. In acelasi scop a fost aleasa si pardoseala cu placi ceramice deschise la culoare, care imita aspectul unui parchet. Pentru un plus de contrast, peretii cu fereastra si cu usa au fost zugraviti cu un gri in ton deschis, placut vizual.

In ceea ce priveste mobilierul, designerul a mizat pe un model care sa ne aminteste de stilul rustic, vintage sau chiar shabby chic, fiind potrivit pentru cei care doresc sa contureze o amenajare similara. Pentru a completa stilistica, au fost adaugate ca piese de accent, placi decorative, cu o usoara patina care pun in valoare spatiul dintre dulapuri. Blatul din lemn, de asemenea patinat, intregeste tot acest decor.

Citeste mai mult despre bucatarii moderne de inspiratie rustica 

Spatiile de depozitare sunt generoase, dulapurile fiind integrate de o parte si cealalta a bucatariei. Practic, avem o dispunere paralela, cu zone de lucru care permit sa te desfasori in voie atunci cand gatesti. Pentru un plus de unitate vizuala, electrocasnicele sunt incorporate in interiorul mobilei, doar hota fiind de sine statatoare. De altfel, modelul ales, chiar merita sa fie pus in evidenta.

Locul nostru preferat este, fara indoiala, spatiul amenajat la fereastra. Blatul usor inaltat si scaunele alese in spiritul amenajarii descriu zona ideala pentru a lua micul dejun dimineata.

Accesoriile si decoratiunile, precum corpul de iluminat, perdelele, draperiile si obiectele specifice intregesc decorul bucatariei si il anima. Rosul binedispune si transmite energie amenajarii prin accentele excelent integrate in ansamblul spatiului.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare si sa-ti ofere idei utile pentru casa ta!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole