Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă și mai accesibilă tuturor prin lansarea primului control inteligent care centralizează și controlează echipamentele din locuință printr-o simplă apăsare de buton.

Cei de la Somfy și-au petrecut ultimii 10 ani lucrând pentru ca ecosistemul său de casă inteligentă să fie printre cel mai complete și mai deschise de pe piață. Astăzi, controlul casei poate fi realizat prin simpla atingere a unui buton cu noua TaHoma® switch.

Cu noua generație TaHoma switch, proprietarii de locuințe se pot bucura de un trai simplificat, fără sarcini repetitive și rutină zilnică, făcând loc activităților mai importante, ca cele petrecute cu prietenii și familia. Pe lângă confort, automatizarea locuinței contribuie și la eficiența energetică a locuinței sau costuri mai mici la întreținere.

Automatizarea locuinței este mai simplă și mai accesibilă

TaHoma® switch este o unitate de comandă inteligentă, oferind 2 butoane personalizate de lansare a scenariilor, pentru a centraliza produsele inteligente din locuință. Personalizați fiecare buton în funcție de echipamentele din casă pentru a crea scenarii, care se potrivesc rutinelor zilnice.

În mod concret, utilizatorii pot salva scenarii personalizate cu ajutorul celor 2 butoane pentru a-și activa echipamentul și astfel simplifica diverse operațiuni, cum ar fi sosirea și plecarea de acasă.

TaHoma® switch oferă compatibilitate nativă cu cei trei asistenți vocali principali de pe piață: Amazon Alexa, Google Assistant și Apple HomeKit. TaHoma switch este compatibil și cu protocoalele Somfy RTS și io-homecontrol, precum și cu Zigbee 3.0, un standard mondial în iluminatul inteligent. TaHoma® switch îndeplinește cele mai noi cerințe de securitate cibernetică, obținând certificarea Gold la testele efectuate de Underwriters’ Laboratories LLC din Statele Unite ale Americii.

Odată cu lansarea TaHoma® switch, Somfy introduce și noua sa aplicație TaHoma. Pe baza testelor efectuate cu utilizatorii, întreaga interfață a aplicației a fost regândită pentru a face gestionarea echipamentelor și mai intuitivă, prin simplificarea creării și personalizării scenariilor.

Din noua aplicație TaHoma® pentru mobil, utilizatorii pot personaliza 2 din cele 3 butoane de control în funcție de obiceiurile lor zilnice; de exemplu: „Plec de acasă sau ”Revin acasă”.

TaHoma switch este disponibilă în România prin partenerii Somfy la prețul de vânzare recomandat de 999 RON inclusiv TVA.

Ecosistemul Somfy TaHoma® este îmbunătățit anual cu o nouă compatibilitate datorită programului de parteneriat So Open with Somfy și dezvoltării de soluții inovatoare.

Compatibil cu aproape 300 de tipuri de produse, de la Somfy și cele mai mari mărci de echipamente pentru locuință, Somfy TaHoma® permite o experiență perfectă de casă inteligentă.

Concepută de designerii de la Eliumstudio din Paris, unitatea inteligentă Somfy TaHoma® switch este o soluție cu design ecologic ce se asortează perfect cu orice interior. Se poate plasa oriunde în locuință, fiind nevoie doar de o priză și o conexiune Wi-Fi.

Pentru mai multe informații accesați: www.somfy.ro sau canalele social media:

Somfy România Facebook,

Somfy România Instagram,

Somfy România LinkedIn.

Te-ar putea interesa

Articole noi