Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

Cele mai citite

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem de mare în rândul iubitorilor de design interior. Anterior, obișnuiau să fie neatrăgătoare și mari, cu spații întunecate folosite pentru depozitarea și gătitul meselor. Acum, au devenit elegante și stilate, cu unități moderne în jurul cărora funcționează întreaga gospodărie.

Deschide Galeria

Așa cum am vorbit și in acest articol, bucătăriile modulare sunt bucătăriile compuse din dulapuri, corpuri de mobilier prefabricate, realizate într-o serie de dimensiuni standard.

Sunt ușor de montat și de reparat (poți înlocui oricând o ușă sau un front de sertar printr-o simplă comandă in magazin) și în acelasi timp îți oferă posibilitatea extinderii în timp a bucatăriei dacă este cazul sau a rearănjării modulelor în funcție de noile tale cerințe.

Totuși când vorbim despre o bucătarie modulara, pe lângă funcționalitate trebuie să aducem în discuție și aspectul, un criteriu care poate face diferența atunci când vrei sa-ți achizționezi o noua bucătărie.

Oricare ar fi stilul tău, cu ajutorul unui expert de bucătarii din cadrul magazinelor Brico Depot îți poți personaliza proiectul astfel încat să se potrivească gusturilor și nevoilor tale. 

Ai la dispoziție până la 8 modele diferite, fiecare cu multiple opțiuni pentru finisaje.

Avantajele bucatariilor Brico Depot:

Printre cele mai importante avantaje amintim:

  • suport pe durata intregului proces de achizitie;
  • livrare rapida, in doar 7 zile de la realizarea comenzii;
  • numeroase variante de finisaje si stiluri: PAL, MDF precum si lemn masiv;
  • randare 3D gratuita*;
  • masuratori la domiciliu contra cost;
  • servicii extra de montaj si transport (contra cost);
  • multiple posibilitati de finantare oferite de parteneri.

Ti-am pregatit mai multe exemple de bucatarii modulare in galerie

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa