StenCilit – sabloane decorative pentru amenajari de senzatie

Daca ti-ai dorit vreodata sa personalizezi o camera, sa-i dai acel efect Wow si nu ai stiut cum, am gasit pentru tine solutia perfecta: sabloanele decorative de la StenCilit. Iata in cele ce urmeaza povestea lor, cum functioneaza si ce minuni pot face in decorul casei tale.

Deschide Galeria

Petrica este un tanar care iubeste foarte mult ceea ce face. Alaturi de iubita sa, Merili, a deschis o mica afacere in Estonia in 2013. Ideea cu sabloanele decorative ii apartine lui Merili, care a absolvit Scoala de Arte din Tartu. De altfel, tot ea este si cea care le creeaza efectiv. Petrica reprezinta partea tehnica a echipei. De ce a ales sa intre in antreprenoriat in Estonia si nu in Romania? Raspunsul ni-l ofera chiar el: “Birocratia redusa de aici si usurinta inceperii unei afaceri (din punct de vedere birocratic si logistic) a fost un atu pentru a ramane aici si nu Romania sau in alta parte.”

StenCilit produce sabloane decorative de mari dimensiuni cu diferite motive de inspiratie: scandinav, tribal, geometric, damask sau retro. Produsul este deja foarte cunoscut in Statele Unite ale Americii, Canada sau Marea Britanie. Cu un usor regret, Petrica ne marturiseste ca “din pacate, in Romania, sunt putine persoane care stiu despre acest produs, despre cum se folosesc sau ce avantaje au. Ne dorim sa facem cunoscut acest concept si in tara; colaboram deja cu arhitecti si designeri carora le-a placut produsul foarte mult.” Si noi va putem confirma ca efectele sunt impresionante, iar pozele vorbesc de la sine.

Sabloanele decorative reprezinta o alternativa ideala la clasicul tapet. Sunt reutilizabile, se pot spala si depozita pentru a fi folosite pe viitor. Materialul din care este fabricat sablonul, mylar, este un plastic rezistent, putand fi refolosit cu usurinta pentru cel putin 5-6 pereti. Se pot utiliza pentru a decora peretii, podelele si chiar textilele, doar ca vopseaua va fi diferita. Varietatea de modele le face potrivite pentru orice tip de amenajare (faceti o vizita pe site-ul StenCilit pentru o selectie bogata, mereu in actualizare). Exista si posibilitatea de a realiza modele de sabloane la comanda, in acest caz fiind necesara o fotografie cu modelul dorit (timp de executie intre 7 si 14 zile).

Pretul variaza intre 80 si 240 de RON, pachetul incluzand sablonul respectiv cu instructiunile de folosire; optional se poate achizitiona si rola pentru aplicarea vopselei. Marimea standard pentru majoritatea produselor este de 61×90 cm.

Pentru a intelege mai bine cum trebuie folosit acest produs, va invitam sa urmariti mai jos un tutorial video. Spor la amenajat! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole