Acest arhitect este un geniu! Ce a realizat dintr-o baie publica abandonata din anii 1980?

Cand vine vorba de gasirea unei locuinte in oras, londonezii sunt experti in organizarea si eficientizarea spatiilor mici, dar arhitectul Laura Clark a dus ideea de renovare la un cu totul alt nivel, transformand o baie publica abandonata intr-o casa privata de lux.

Deschide Galeria

Baia publica situata sub Crystal Palace Parade are doar 55.7 m patrati, dar in urma lucrarilor de renovare, acest spatiu a fost transformat intr-o casa uimitoare.

Laura Clark a descoperit prima data aceasta baia abandonata in anul 2005 si de atunci si-a dat seama ca acest spatiu are un enorm potential. De aici nu a mai durat mult pana sa inceapa renovarile cu economiile pe care le avea la dispozitie.

Arhitectul s-a zbatut destul de mult pentru a obtine drepturile de proprietate pentru aceasta baie publica, care a fost construita in anul 1929 si scoasa din folosinta in anii ’80. Intreaga renovare spatiului abandonat si insalubru a costat 65.000 de lire sterline, dar rezultatele obtinute sunt demne de invidiat, Clark fiind catalogata de colegii de breasla un geniu cu un spirit de observatie uimitor.

Sursa Foto: Inhabitat

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole