Cum iti poti reamenaja singur baia

Reamenajarea unei bai nu trebuie sa fie un proiect atat de anevoios si costisitor pe cat ti-l inchipui in prima faza, mai ales daca iei in considerare varianta de a face singur toata munca, printr-un proiect de natura DIY – Do It Yourself.

Deschide Galeria

Satisfactia pe care o vei avea odata cu finalizarea acestei reamenajari va fi una mult mai mare decat cea pe care o ai atunci cand platesti pe cineva sa faca totul de la A la Z, iar tu te vei bucura de toate laudele si complimentele venite de la prietenii tai care te vor felicita pentru munca depusa!

 

Primul Pas

Planifica proiectul si alege faianta si gresia

Odata ce ai planificat modul in care vrei sa arate noul design modern al baii tale, trebuie sa alegi tipurile si modelele de faianta si gresie pe care le vei fixa de unul singur.

Planificarea atenta va duce la rezultate excelente

Un model proaspat pentru baia ta

Alege cu atentie piesele de faianta si gresie

 

Al Doilea Pas

Curata cu atentie marginile peretilor.

Fixeaza ramele pentru o estetica aparte.

Pregateste zona dusului pentru incadrarea faiantei si a gresiei

In zona dusului, avand in vedere ca aici va fi un mediu mult mai umed decat in restul baii, trebuie sa pregatesti cu atentie spatiile in care vei pune faianta si gresia pentru a fi sigur ca nu vei lucra in zadar.

Al Treilea Pas

Designul baii tale deja capata contur

Fixeaza cadrul pentru faianta si gresie

Marginile peretilor trebuie foarte atent amenajate pentru a nu intra apa in ele, iar cadrul pentru fixarea gresiei si faiantei trebuie bine masurat pentru a fi unul simetric.

Al Patrulea Pas

Asigura-te ca piesele sunt bine ordonate

Alege modelul potrivit pentru un design interior reusit!

Aplica cu atentie fiecare piesa de faianta

Aplica materialele necesare fixarii gresiei si faiantei, indiferent care sunt optiunile tale pentru o mai buna fixare, dupa care poti incepe sa accentuezi linile dintre piesele de gresie si faianta.

 

Sursa Foto: www.diynetwork.com

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole