Rafturi neconventionale–un design cu abordare originala

Forma sau functionalitate? Pe ce mizati atunci cand alegeti rafturile pentru casa voastra? Indiferent de raspuns, ne-am propus ca in acest articol sa va dezvaluim modele de rafturi neconventionale pentru cei care iubesc latura nonconformista a lucrurilor.

Deschide Galeria

Chiar daca la prima vedere, aceste rafturi creeaza impresia unei lipse de functionalitate, designul lor inedit imbina armonios creativitatea cu pragmatismul si mai ales utilitatea lor.

Formele lor abstracte pornesc din forme geometrice cunoscute, dar abordate din perpective diferite. Triunghiul este intors cu susul in jos, iar rombul sau patratul capata valente 3D. Formele hexagonale asemenatoare unui stup de albine sau unitatile cubice asezate unele pe marginile celorlalte creeaza modele de rafturi neconventionale. Formele sferice de diverse marimi vor fi niste rafturi perfecte pentru un design neconventional. Poate formele modulare de diverse marimi se potrivesc mai bine spatiului din living.

Noua ne plac toate pentru ca ne stimuleaza creativitatea si ne propun o abordare originala. Care este preferatul vostru?

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole