Fototapetul Personalizat – Povestea Craciunului in imagini

Odata cu venirea iernii, sarbatorile specifice acesteia isi fac simtita prezenta putin cate putin, si, parca in sufletul fiecaruia, incepe sa se cuibareasca la inceput sfios, apoi tot mai pregnant, devenind in preajma Craciunului deja o stare generala, dulcea si inconfundabila emotie a copilariei. Devenim mai caldurosi, mai veseli, mai darnici si, da, mai copii. Este probabil unul dintre putinele momente din an sau poate chiar unicul, cand realizam ca in fiecare dintre noi exista un Copil. Indiferent cat de mare esti sigur te gbndesti cu drag la cadourile lui Mos Craciun, la colinde, la mirosul de brad, de cozonac si la vbscul din pragul usii.

Deschide Galeria

Si, pentru ca entuziasmul si magia acestor sarbatori sa fie pe deplin traita alaturi de cei dragi si sa te bucuri de un adevarat ambient de poveste, fototapet.ro a pregatit cateva lucrari specifice momentului:

Imaginea 1  – Fototapet personalizat – Renii lui Mos Craciun

Cine nu a auzit de simpaticii reni care trag sania Mosului? Ei bine, sa ii prezentam: Dasher, Dancer, Donner, Vixen, Comet, Cupid, Prancer, Blitzen si Rudolf. Ei poarta la gat clopotei care aduc veselie, anuntandu-i pe cei care le aud clinchetul ca au sosit darurile mult asteptate.

Imaginea 2 – Fototapet personalizat – Camera lui Cristian

Pentru ca poarta numele de Cristian si Craciunul este o dubla sarbatoare in familia lor, parintii unui pusti s-au gandit sa-i faca o surpriza si i-au amenajat camera, apeland la ideea unui fototapet personalizat pentru Craciun care sa imbrace peretele din stanga patului.
Un fototapet de poveste, fantastic, in care fumul ce iese prin hornul casutei acoperita de omat, se transforma intr-un cal innaripat, care porneste in cautarea stelutei ce vesteste Nasterea pruncului Isus.

Imaginea 3 – Fototapet personalizat – Poveste de iarna

In fata semineului in care lemnele trosnesc raspandind o caldura molesitoare si placuta, langa bradul de Craciun impodobit de intreaga familie, te asezi cu cei dragi la povesti si depanat de amintiri. Superbul peisaj de iarna completeaza pe deplin atmosfera, conferind camerei un adevarat aer de basm si miros autentic de iarna.

Imaginea 4 – Fototapet personalizat – Vestea Craciunului

Steaua de Craciun in cinci colturi pe care o folosim ca varf de brad, ne aminteste de steaua aparuta deasupra Betleemului la nasterea Pruncului. Fototapetul realizat pentru aceasta minunata veste, nu este altceva decat lungul drum al stelutei vestitoare catre Pamant.

Imaginea 5 – Fototapet personalizat – Crengi inzapezite

Un fototapet macro, al unor crengi de brad ce se indoaie cu eleganta sub greutatea omatului depus. Cu siguranta o astfel de imagine va intregi tabloul ambiental al oricarei incaperi pregatita de Sarbatorile de Iarna, aducand cu ea mirosul proaspat al iernii.

Mai multe modele gasiti pe www.fototapet.ro.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole