Vopsele si tencuieli decorative pentru o renovare completa a locuintei

O casa se transforma in acasa prin alegerile pe care le facem in privinta decoratiunilor, a finisajelor interioare si exterioare si a mobilierului. Fiecare persoana incearca sa aleaga obiectele, culorile si elementele decorative care o reprezinta cel mai bine si care vor contribui la stabilirea confortului din propria locuinta.

Deschide Galeria

Unii prefera un living in care atentia este concentrata asupra unui perete accent vopsit intr-o culoare puternica, altii se vor relaxa in dormitorul vopsit in tonuri neutre, iar altii se vor simti inspirati in bucataria zugravita in albastru marin.

Daca te gandesti sa faci o schimbare fresh in locuinta ta, sfatul nostru este sa consulti toate variantele disponibile pentru tencuiala decorativa, vopsea lavabila sau vopsea pentru lemn, metal si piatra inainte de a lua decizii finale in legatura cu materialele si culorile care iti vor infrumuseta casa.

In privinta vopselei sau a tencuielii decorative de interior si exterior, te sfatuim sa arunci o privire peste variantele disponibile din care poti alege si caracteristicile fiecareia.

In functie de efectul pe care vrei sa il obtii in proiectul tau de renovare, aminteste-ti ca o vopsea decorativa de interior va fascina prin intensitatea culorilor, cromatica, volumul si accentele deosebite. Astfel, poti alege dintre vopsele spectaculoase cu aspect perlat, efecte de catifea sau metalice.

Vopseaua decorativa de exterior are dublu rol in aplicarea ei asupra fatadei locuintei. Fiind un amestec de rasini, ingrediente minerale, apa, pigmenti si alte adaosuri, vopseaua decorativa de exterior va proteja fatada si ii va oferi un efect estetic placut. Poti opta pentru un efect mat, perfect pentru protejarea cladirii sau un aspect texturat, ori un finisaj antic.

Textura si calitatea materialelor sunt inevitabil completate de nuantele alese pentru vopselele folosite. Pentru o atmosfera caracterizata prin armonie, alege doua nuante apropiate ale aceleiasi culori. Daca, din contra, preferi contrastul, poti opta pentru doua culori complemenatre. Aici poti vedea o varietate de vopsele si tencuieli decorative care sa te ajute sa faci alegerea potrivita pentru caminul tau si sa-ti calculezi din timp bugetul!

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole