Scara YPSY, de Cristiana Macedo

Designerul Cristiana Macedo reuseste sa fascineze lumea designului prin simplitatea lucrurilor create de ea, intr-un stil unic, apeland la elemente deja prezente in casa omului, insa restilizate, finisate si usor modificate.

Deschide Galeria

Aceasta maniera de a realiza mobilierul de inalta calitate, la comanda si unicat, este un mod specific acelor designeri excentrici care se indreapta inspre un public care are aceeasi viziune si impartaseste aceleasi valori ca artistul.

Scara YPSY este o piese de mobilier stilizata, gandita pentru baie si pentru dormitor, fiind o reinterpretare a scarii de urcat clasice, dar adusa in anul 2014, cu un nou look, mai modern, mai rafinat si in stil minimalist.

Fiind o piesa moderna, practica si extrem de usor de mutat si transprotat, scara YPSY a castigat foarte mult in popularitate, tocmai pentru ca nimeni nu se astepta ca ceva atat de simplu, atat de banal si atat de la indemana oricui, se poate transforma intr-o veritabila piese de mobilier cu un design avangardist si cu functii extrem de practice.

YPSY este disponibila in 4 culori, albastru, verde, rosu si gri, iar avand in vedere multiplele scopuri careia ii foloseste si abilitatea sa de a se plia pe mai multe stiluri moderne de design interior, nu avem niciun dubiu in privinta succesului de care se va bucura in continuare aceasta scara.

Cristiana Macedo si-a facut un nume in lumea designului de mobilier prin crearea unor piese moderne plecand de la lucrurile banale din casa sau din curte, iar aprecierile pe care le primeste si numarul ridicat de comenzi, aflat in continua crestere, ne face sa credem ca designerul nu se va opri aici.

Asteptam si urmatoarele creatii, care pe cat vor fi de simple pe atat de surprinzatoare vor putea fi, imbinand utilul cu placutul, traditionalul cu modernul, toate pentru a oferi un design minimalist, foarte placut de privit.

Sursa Foto: http://www.designose.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole