Cum sa optimizezi spatiul in bucatarie

Bucataria este un spatiu important al casei noastre. Este esential sa gasim metode eficiente si sa optimizam spatiu astfel incat vom putea evita aglomerarea si dificultatile in a gasi si accesa ceea ce avem nevoie pentru diverse operatiuni.

Deschide Galeria

Fiti creativi cu spatiul de depozitare si veti castiga si in materie de estetica a bucatariei. Optati pentru stocarea pe verticala in loc de cea orizontala daca spatiul este ingust si nu va permite aducerea a mai multor dulapuri.

Puteti face la comanda un dulap care se gliseaza in exterior si care va poate lua din multele dureri de cap pe care le provoaca stocatul condimentelor si a diverselor accesorii.

Incercati sa montati scaunele direct in blat sau sa le atasati insulei din bucatarie. Daca dispuneti de o camara, amenajati-o cat mai bine cu sertare si rafturi pentru a stoca acolo majoritatea lucrurilor destinate gatitului.

Blaturile cu dublu scop sunt o noua inventie menita sa vina in ajutorul gospodinelor. Blatul are integrat un bol sau o forma de bol astfel incat puteti pune acolo ouale de exemplu pentru a le impiedica sa cada.

Iata o idee inventiva – usile care se pliaza. Intr-un spatiu mic, astfel de usi sunt o solutie estetica si practica deopotriva. Puteti ascunde partea de bucatarie de privirile oaspetilor si o puteti accesa usor ori de cate ori aveti nevoie. 

Sursa foto: housebeautiful.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole