Rulote Mini Cooper pentru camping

Mini Cooper este o masina extrem de cocheta si puternica, iar latura pe care au abordat-o acum se muleaza perfect pe filosofia lor de a profita la maximum de un spatiu mic, dar foarte bine organizat.

Deschide Galeria

Avand in vedere nevoie oamenilor de a calatori, Mini Cooper si-a propus sa realizeze cele mai mici si luxoase 3 rulote pentru toti iubitorii de camping, demonstrand inca o data faptul ca “less is more” (mai putin inseamna mai mult).

Modele MINI Clubvan Camper, Cowley si MINI Countryman ALL4 Camp au luat prin surprindere lumea pasionatilor de automobile si natura, datorita complexitatii prezente intr-un design atat de elegant si simplist.

Noile rulote de lux sunt dotate cu o unitate mica de dus, incarcatoare solare pentru baterii, o bucatarie micuta si un spatiu de dormit pentru o singura persoane. In interior se regasesc si o mica soba de gatit, un TV, o scarita si chiar un acoperis retractabil pentru toti cei care isi doresc sa doarma sub cerul liber, dar nu isi doresc sa fie deranjati de insectele care umbla pe pamant.

Vacanta ta pe patru roti!

Sursa Foto: Inhabitat

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole