Smart Home Design – trendul anului in noile colectii expuse la Delta Studio

Anul acesta, prietenii de la Delta Studio au ales sa ne surprinda cu un eveniment inedit, pornind de la conceptul Smart Home Design. Vernisajul a avut loc pe 25 mai si au participat arhitecti, designeri de interior, dezvoltatori imobiliari si pasionati de design si tehnologie.

Deschide Galeria

Am urmarit cu interes noutatile expuse in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti. Cu siguranta, tehnologia de top in cadrul interioarelor este trendul anului.

Am putut admira astfel noile colectii de mobilier italian de la Poliform cu detalii finisate pana la perfectiune precum si modelele de placi ceramice de la Porcelanosa si Venis in finisaje ce redau cu fidelitate materialele naturale; sisteme smart home de la AllView si gadgeturi, dar si obiecte de design smart create de designeri romani, cum ar fi lampa semnata de Ani Florea, tabloul de la Decobox sau masa cu sistem wireless incorporat pentru incarcarea telefonului de la Interiology.

Nu am ratat nici ambientele Poliform ce includ: mobilierul de bucatarie My Planet, accesorizat cu cel mai nou sistem Franke, mobilierul pentru living QUID, dressing-ul Fitted, patul Rever, noptierele Onda si fotoliul Mad King, creat de renumitul Marcel Wanders.

Surse de inspiratie veritabile ni s-au parut si produsele lansate de Porcelanosa la targurile internationale, acum expuse si in showroom-ul Delta Studio. Mentionam colectiile de parchet ceramic, gresia cu textura de lemn lucrat artizanal, precum si mobilier, baterii sau obiecte sanitare si accesorii de la Gama Decor si Noken, toate menite sa transforme baia intr-un spatiu unic.

Evenimentul Delta Studio a fost moderat de George Buhnici, iar participantii au avut parte de o tombola cu premii substantiale.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole