Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare interioara face spatiul sa para mult mai mic sau ca este apasator, povestea de astazi contine contraexemplul perfect pentru a va convinge sa utilizati cu curaj aceasta (non)culoare.

Deschide Galeria

Stilul general al amenajarii este unul industrial-chic, cu accent pe linii drepte, continue si finisaje atent alese. In tot acest decor minimalist, imbinat gratios cu elemente naturale si industriale, tavanul vopsit negru este vedeta care atrage atentia de cum intri pe usa.

Contrabalansat de peretii si dulapurile alb imaculat, pardoseala din lemn stratificat de stejar dispusa in v (model ce ii confera un aer sofisticat, elegant), negrul tavanului in loc sa fie apasator, devine un punct de interes care unifica intreaga compozitie.

Arhitectii de la Lime Studio au pus accent pe un iluminat corect, care sa evidentieze materialele si conceptul amenajarii.  Regasim un iluminat general,  lampile si spoturile negre,  si benzi de led folosite pentru a crea o atmosfera relaxanta si a pune in valoare detaliile proiectului.

Bucataria deschisa, are putine module insa asigura spatiul necesar pentru beneficiari. Predomina albul, demarcat de linia neagra a plintei si a raftului care inlocuieste elegant corpurile suspendate; toate acestea unificate de placarea peretelui cu marmura alba cu venatura neagra, pronuntata. 

Apartamentul de 58 mp a fost gata amenajat in iulie 2021.

Arhitecti: Lime Studio

Fotograf: Sabin Prodan

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole