Tendințe Home Deco Ever Green: Stil clasic cu o notă modernă

Un trend popular în designul interior este orientarea către piese clasice și materiale naturale, creând un spațiu timeless (rezistent în timp) care este elegant și confortabil.

Iată câteva tendințe home deco „evergreen” pe care le puteți încorpora în casa dumneavoastră:

Culori neutre și texturi naturale:

Paleta de culori neutre precum bej, gri și alb creează o bază calmă și relaxantă. Accentele cu nuanțe mai îndrăznețe pot fi adăugate prin intermediul accesoriilor sau a pieselor de mobilier. Materialele naturale precum lemnul, piatra, inul și lâna adaugă căldură și textură spațiului.

 Mobilier multifuncțional:

Mobilierul care servește mai multor scopuri este o modalitate excelentă de a maximiza spațiul, mai ales în locuințele mici. O canapea extensibilă poate fi folosită atât pentru șezut, cât și pentru dormit. O masă de cafea cu spațiu de depozitare poate fi folosită pentru a stoca reviste, pături sau alte obiecte.

 Piese statement vintage:

Dați o notă de personală și unicitate casei dumneavoastră cu o piesă statement vintage. Poate fi o masă de cafea din lemn masiv, un fotoliu din piele sau o oglindă cu o ramă decorativă. Piesele vintage pot fi găsite la magazinele second-hand, târguri de antichități sau online.

 Iluminare ambientală strategică:

Utilizarea luminii ambientale poate crea o atmosferă caldă și primitoare. Lustra centrală poate fi completată cu lampadare, aplice și lumânări pentru a crea o iluminare ambientală plăcută. Nu neglijați lumina naturală! Amplasați ferestrele strategic pentru a profita cât mai mult de lumina soarelui.

 Amenajări verzi cu plante naturale:

Plantele aduc viață și culoare spațiului interior. Alegeți plante ușor de îngrijit, potrivite nivelului de lumină din încăpere. Plantele pot fi amplasate pe pervazuri, pe polițe sau chiar suspendate de tavan.

Beneficiile acestui stil:

Versatilitate: Acest stil se potrivește cu o varietate de gusturi personale.

Durabilitate: Piesele clasice și materialele naturale sunt rezistente în timp.

Confort: Utilizarea texturilor naturale și a culorilor neutre creează o atmosferă relaxantă.

Ușor de actualizat: Acest stil este ușor de actualizat prin schimbarea accesoriilor sau a decorațiunilor.

Tendințele „evergreen” vă ajută să creați un cămin elegant, confortabil și timeless, care va fi apreciat mult timp.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole