Transformarea unei biserici vechi intr-o casa de familie

O idee care pe cat pare de indrazneata, pe atat este de realizabila cu rezultate de neinchipuit. Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai un dormitor in locul unui altar, unde s-au tinut slujbe timp de cateva secole la rand? Daca acest gand nu te sperie, ba dimpotriva, te intriga, atunci acest tip de transfomare este pentru tine!

Deschide Galeria

Desi destul de costisitor din punct de vedere al reamenajarii, o biserica veche care nu mai este folosita, reprezinta locul ideal pentru o casa de familie, care va avea un design interior unicat, iar aspectul ei exterior este unul clasic, care impune respect prin traditia pe care o poarta religia.

O familie din Marea Britanie s-a decis sa cumpere aceasta biserica veche cu suma de £92,000 pentru a o transforma in noua lor casa, unde sa locuiasca, sa isi creasca copiii si sa se bucure de viata simpla din mediul rural.

Investitia ce a urmat dupa achizitionarea bisericii a fost de £300,000, bani care au mers in schimbarea aproape completa a designului interior, in amenajarea spatiilor vaste si in mobilierul realizat la comanda, pentru a se integra in stilul in care a fost construita initial biserica.

Un alt factor care pastreaza elementul eclestiastic, pe langa picturile cu sfinti prezente in vitraliile din intreaga casa, sunt mormintele vechi de sute de ani care se afla in curtea fostei biserici.

Desi acest lucru i-ar speria pe multi, familia considera ca toate aceste lucruri fac parte din intregul decor traditional, specific bisericilor crestine din perioada medievala, pana in epoca moderna.

Priviti cu mult entuziasm si invidie de catre unii si considerati nebuni de-a dreptul de catre altii, familia britanica se bucura de tot confortul unei case luxoase, cu un interior si exterior de invidiat, chiar unic si de bun-gust.

Sursa Foto: Freshome.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole