10 piese de mobiler pentru animalele de companie

Cele mai citite

Iubitorii animalelor de companie cauta in permanenta solutii pentru a face viata cat mai confortabila si pentru ceilalti "locatari" ai caminului, care de multe ori sunt considerati adevarati membri ai familiei. Pentru acestia exista mobila speciala care ia in considerare si nevoile patrupedelor, si in acelasi timp tine cont si de comfortul stapanilor. Iata cateva sugestii de mobila care pot fi distractive pentru animalele de companie pe care le detineti, si care va pot transforma casa intr-un loc mai dinamic.

Deschide Galeria

1. Raft modular pentru carti. Are integrate in mod inteligent niste trepte pe care pisicile se pot catara cu usurinta.

2. Canapea cu casuta pentru caine. Pe una din laturile canapelei se afla un spatiu unde cainele isi poate face siesta.

3. Casuta cainelui sub scara care duce spre mansara. Spatiu de sub scara care duce spre mansarda este un loc potrivit unde se poate amenaja o casuta pentru caine.

4. Sezlong dublu. Partea de jos a sezlongului, care oricum ramanea nefolosita, poate servi ca spatiu de relaxare pentru pisici.

5. Pat de pisica prins in perete. Pe cat este de simplu de montat pe atat este de comfortabil pentru pisici. Ideal ar fi sa fie pus intr-o zona unde poate sa se catere cu usurinta.

Citeste si Cum sa organizam spatiul in casa pentru animalele de companie

 

6. Trepte din lemn prinse de perete. Poate fi noul loc de joaca pentru pisica dumneavoastra, iar daca este aleasa culoarea potrivita poate fi integrata perfect in decorul din casa.

7. Masuta de cafea prevazuta cu pat pentru pisica. Priviti si va minuati.

8. Noptiera casa pentru catel. In acest mod stapanul si patrupedul raman nedespartiti.

9. Casa pentru pasari in ghiveci. Pentru cei care vor ca ghivecele de la pervazul ferestrei sa prinda viata, isi pot cumpara aceste chivece in care se pot cuibari pasarile.

10. Suport pentru pisica care se monteaza pe calorifer. Acest obiect de forma tubulara este atasat de calorifer, iar pisica poate toarce in voie la caldura degajata de acesta.

Reclama

Articole noi

Te-ar putea interesa