15 moduri de a refolosi sertarele vechi

Orice persoana are acasa obiecte vechi de mobilier pe care nu le mai indrageste si nu mai stie cum sa scape de ele. E normal sa iti doresti ceva nou, mai ales daca mobilierul subred scartaie, are carii si nu mai este deloc o piesa estetica pentru designul interior al casei tale.


Deschide Galeria

Aici intervenim noi, oferindu-ti 15 moduri si solutii inedite de a refolosi sertarele vechi din casa, prin metode DIY – Do It Yourself. Cel mai mare avantaj al acestui mod de a face lucrurile este faptul ca nu implica costuri, iar daca adaugi si ca vei avea o piesa de mobilier vintage, reconditionata si cu un alt scop, atunci motivele pentru care nu ar trebui sa arunci sertarele si dulapioarele vechi din casa se inmultesc.

De ce sa dai bani pe mobila noua, cand cea veche are atat de mult potential? Desigur, nu o vei mai folosi cu scopul initial, dar sunt atat de multe alte intrebuintari pentru mobilierul vechi, incat vei ramane uimit ca nu te-ai gandit la lucrurile acestea inainte.

Nimeni nu s-a nascut invatat, dar acum tu vei avea ocazia sa dai si lectii, odata ce vei finaliza prima transformare a unui sertar vechi in ceva cu totul original si extrem de creativ.

Poti construi rafturi, spatii de depozitare a bijuteriilor, mobila de perete pentru baie si bucatarie, un mic patut pentru cainele tau drag sau chiar si ghivece extrem de chic pentru gradina ta.

Dupa cum poti observa, posibilitatile sunt extrem de variate, iar orice proiect DIY pe care il vei incepe singur sau impreuna cu familia, va fi unul distractiv care va adauga valoare sentimentala fiecarei piese create.

Casa si gradina ta vor arata cu totul diferit, avand un design interior si exterior de invidiat!

Sursa Foto: Pinterest.com

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...