18 idei spectaculoase de modele de masa

Daca te-ai plictisit de vechea ta masa, e timpul sa treci la treaba si sa te apuci de redecorat. Si daca iti doresti ceva excentric, acest articol este pentru tine.

Deschide Galeria

Poti incepe cu masuta de cafea si apoi sa continui cu masa din dining care poate suferi o transformare cu care iti vei soca oaspetii.

Modelele de masa pe care urmeaza sa le vizualizezi in galerie sunt cu adevarat speciale, ele fiind opera inegalabila a unor designeri ultra creativi care reusesc sa ridice ideea banala de masa la rangul de arta. Dar sa fim mai precisi.

Imaginati-va o masa cu un bustean integrat si sticla in lateral? Suna nebunesc, dar este o fuziune extraordinara intre elemente naturale aduse intr-un spatiu artificial. Sau mini masute cu o bucata de lemn si acoperit in sticla translucida. Efectul va fi asemanator daca sticla va fi inlocuita cu aluminiu; va rezulta o masa perfecta pentru un decor cu influente industriale.

Desi pur artistica, o masa cu cristale sau ametist in forma bruta, va fi ca o opera de arta, o bijuterie pentru un living excentric. Nimic nu este mai presus de masa cu adancimi de ocean. La ce ne referim? La o masa din lemn sculptat in trepte care imita treapta cu treapta adancimea unui ocean; punand la socoteala si variatiile de nuante ale albastrului, acest tip de masa te fascineaza pe masura ca te adancesti in admirarea ei.

Dar o masa cu leagane in jurul ei, cum ti se pare? Relaxant, am spune noi. O idee binevenita pentru pauzele de cafea de la serviciu care ar merge perfect cu masa de ping pong. Ramane acum de vazut ce parere va avea seful despre acest lucru.

Daca nu te-am dus suficient in zona de abstract, ce-ai zice sa experimentam urmatoarea idee: o masa cu bule integrate in structura sau masa cu lemn pietrificat sau masa fantoma. Un pic prea mult? Haide sa revenim totusi la o masa cu forma de frunza. Un design abordabil si inedit cu care vei capta toate privirile incat musafirii vor uita sa manance. Sau poate ii vei convinge mai usor sa manance mai multe vegetale.

Acum ca ti-am starnit curiozitatea, te invitam in galerie sa admiri modelele despre care am amintit mai sus plus multe altele la fel de traznite si ingenioase. 

Sursa foto: boredpanda.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole