5 utilizari pentru pudra de talc

De cele mai multe ori, solutiile simple pentru gospodarie se afla chiar in interiorul ei. Pudra de talc este unul din acele trucuri care ne usureaza viata, fiind un ajutor de nadejde in casa.

Deschide Galeria

In afara de a ne mentine pielea moale, pudra de talc are cateva utilizari usor neconventionale. Ca de exemplu, lantisorul innodat care va da mereu batai de cap. Pudrati o cantitate mica si apoi usor, cu un ac, dezlegati nodul.

Trebuie sa iesiti in oras si nu mai aveti timp sa va spalati pe cap? Iata un pont: pudrati o cantitate mica de talc pe scalp si masati delicat. Scuturati apoi capul in jos si sunteti gata de petrecere. Pudra de talc va absorbi excesul de sebum care face parul sa arate gras.

Folositi pudra de talc, preferabil din cea parfumata pentru a tine la distanta mirosurile nedorite din incaltaminte. Puteti aplica si pe picioare pentru a limita transpiratia.

Pentru podelele din lemn care scartaie, presarati o cantitate suficienta de pudra si directionati-o inspre imbinarile din podea care scartaie. Pentru o perioada, dusumeaua va fi mai silentioasa.

Daca folositi manusi de cauciuc atunci cand spalati vasele sau curatati obiectele sanitare din baie, va recomandam ca dupa ce le scoateti sa presarati putina pudra de talc pentru a le mentine intr-o stare buna si pentru a usura folosirea data viitoare cand le veti refolosi. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole