10 modele de bucatarii neobisnuite

Cand ne gandim la amenajarea unei bucatarii, ne vin in minte modelele clasice sau variantele moderne tip open space. Insa nu toata lumea iubeste conformismul. Pentru ca si-au dorit o altfel de bucatarie, unele persoane nu s-au sfiit sa amenajeze cu originalitate si creativitate spatiul pentru gatit. Haideti sa vedem ce a iesit.

Deschide Galeria

Prima din seria de bucatarii neobisnuite este cea amenajata in cadrul unui grajd, in trei sectiuni, pastrand in decor ideea de baza a spatiului. Astfel, cele trei portiuni apar impartite dupa cum urmeaza, fiecare avand o functie diferita: prima sectiune cuprinde un loc pentru depozitare, urmatoarea este dedicata gatitului si ultima dedicata curatatului, incluzand chiuveta, masina de spalat vase si picurator.

Bucataria in forma de nava si cu elemente preponderent din inox, ne duce cu gandul la o amenajare rece dar moderna, practica, insula din mijloc conectand spatiile dedicate gatitului.

Urmatoarea exponenta din bucatarii neobisnuite este de departe si cea mai colorata. Desi foarte mica, aceasta iese in evidenta prin culoarea verde. Totul este verde, de la mobila pana la pereti, tavan si chiar si frigiderul.

Cine a spus ca nu poti gati intr-un spatiu de mai putin de 5 metri patrati? Dovada o avem chiar aici in bucataria pe care nu o recomandam celor claustrofobi.

La capatul opus avem bucataria situata pe terasa, in exterior, intr-un spatiu generos, in natura. De remarcat este nuanta de bleu care aduce un usor aer marin.

Stilul retro revine in forta, chiar si in amenajarea bucatariei; cu siguranta frigiderul roz si perdelele de la fereastra sunt accente feminine intr-un decor original.

Daca tavanul vi se pare plictisitor, asa au crezut si cei care au amenajat tavanul cu un model de fata de masa, alb cu verde.

Ne place stilul industrial. Insa pasionatii de acest stil vor aprecia cu adevarat bucataria cu scaune in forma de arcuri de la locomotive si corpuri de iluminat de forma unor lanterne. Etajerele sunt din metal galvanizat, iar insula din vechi parti dintr-un gard. Dar vorbele sunt de prisos, va lasam sa va delectati cu fotografiile din galerie. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole