12 idei pentru tavanul casei tale

Designul interior al unei case are in prim plan tavanul camerelor care iese in evidenta inca de la intrarea in camera. In functie de mobila pe care o doresti la tine in casa si de culorile preferate, trebuie sa iei in calcul un design care sa se potriveasca cu intreaga ta casa.

Deschide Galeria

Tavanul casei tale nu trebuie sa fie la fel in fiecare camera si de aceea ai foarte mult spatiu pentru a fi creativ. Poti apela la artisti grafici pentru picturi pe pereti sau poti apela la mesteri si tamplari iscusiti care sa iti creeze o platforma de lemn.

Cand vine vorba de un tavan, munca depusa pentru amenajarea acestuia va fi efectuata intotdeauna de mai multi oameni. Vei avea nevoie sa contactezi un zugrav, un artist (in situatia in care iti doresti o pictura sau o opera de arta), un tamplar (in situatia in care iti doresti un perete fals sau niste elemente de lemn) si un electrician care va monta leduri sau lustra pe care o ai in vedere.

Toti acesti oameni vor trebui coordonati de catre un designer interior cu care te-ai sfatuit in vederea alegerii unui stil de tavan pentru camera ta. Pe langa designul ales, care va trebui sa reflecte in totalitate gusturile sau pasiunile tale, siguranta tavanului este factorul pe care trebuie sa il iei in considerare in prima faza.

Daca te-ai asigurat ca rezistenta tavanelor din casa ta este bine pusa la punct, nu iti va ramane decat sa te gandesti daca optezi pentru un stil comun pentru toate camerele sau daca iti doresti sa particularizezi aspectul fiecarei camere in parte.

Odata finalizate toate aceste detalii privind reaizarea tavanului, nu iti va ramane decat sa alegi mobila care sa se integreze perfect cu designul de tavan ales, dupa care vei putea trece a alegerea unui model de covor, iar in final, vor urma plantele si decoratiunile.

Sursa foto: homedecorreport.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole