DIY: Ce poti face cu becurile de la tine din casa?

Cu totii avem becuri in casa, iar de cele mai multe ori le aruncam direct la gunoi imediat ce s-au ars. Un gest perfect normal din moment ce nu mai vrem sa folosim aceste becuri arse, care nu mai au niciun rost. Cu toate acestea, s-ar putea sa mai existe cateva intrebuintari pentru becurile arse din casa care sa-ti fi scapat atentiei.

Deschide Galeria

Pentru ca ne plac la nebunie ideile DIY – Do It Yourself, ne-am gandit sa iti aratam pe indelete ce poti face cu becurile arse din casa ta. Pentru cei mai creativi, avem 6 idei care va vor schimba complet designul interior al casei si va vor face sa experimentati din ce in ce mai mult cu cat mai multe materiale si obiecte din casa.

Locuinta ta va capata un usor aer boem, artistic, plin de noncoformism, totul intr-un stil inedit, extravagant care ii va inspira pe toti cei care vor veni la tine in vizita. Permite-ti sa fii creativ cu obiectele de la tine din casa! Nu vei regreta!

Solnita

Sarea si piperul din bucatarie vor capata o noua forma prin aceasta mica idee creativa!

O vaza

O vaza inedita, dar in acelasi timp simpla si rafinata, va aduce un plus de eleganta in cadrul unui decor minimalist.

Candela

Becurile arse de la tine din casa vor lumina din nou! Trebuie doar sa torni putin ulei si sa le adaugi un fitil, iar ele vor fixa cadrul unei atmosfere romantice chiar la tine in living.

Candelabrul din becuri

Ce poate fi mai bine decat un bec? O mie de becuri, toate in acelasi candelabru. Iti vor lumina serile si le vor face mult atractive!

Mica decoratiune

O mica decoratiune cocheta va fi mereu un plus pe masuta ta de cafea din sufragerie.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole