Calitatea peretilor din locuinta conteaza! Alege constructii durabile si eficiente realizate cu materiale certificate

Achizitionarea unei noi locuinte este un subiect de actualitate. Noi cladiri de apartament si case se construiesc intr-un ritm alert pentru a veni in intampinarea nevoilor tinerilor care si-au intemeiat o familie cautand acum, in mod firesc, caminul ideal.

Deschide Galeria

In aceasta problema complexa, una din principalele discutii se refera la calitatea materialelor care intra in structura blocului unde noul proprietar urmeaza sa se mute cu familia sa. Materialele de constructie de slaba calitate vor conduce in timp la avarii serioase si la cheltuieli ridicate pentru cumparator. Pe de alta parte, cei care aleg sa-si ridice o casa au o nevoie mai pregnanta sa stie care sunt materialele potrivite pentru viitoarea constructie.

In oricare situatie te-ai afla, este important sa ai o viziune mai ampla asupra acestui subiect. Ce sa urmarim si cum sa facem alegerile cele mai bune? Raspunsurile le gasim la profesionisti, precum cei de la Ytong care pun la dispozitie o gama variata de produse de zidarie pentru case unifamiliale, cladiri multifamiliale si comercial-industriale.

Exista cazuri cand imobilul este deja construit, apartamentele fiind aproape finalizate si pregatite de vanzare. In acest caz, este important sa verifici ce materiale s-au folosit la constructie si sa te intresezi de performantele lor pentru ca acestea vor influenta decisiv gradul de confort in procesul de locuire, dar si bugetul. Poti verifica si alte aspecte, cum ar fi finisajele si executia lor. Daca blocul se afla intr-un stadiu incipient de constructie, acesta este momentul cel mai potrivit in care ne putem da seama de calitatea lucrarilor si a materialelor. Sfatul nostru este sa apelezi la ajutorul unui specialist (inginer expert in constructii sau un arhitect) cu care sa mergi pe santier pentru a discuta detalii si afla informatii pretioase care pot influenta stilul tau de viata in viitoarea constructie. Peretii realizati din materiale performante termic si durabile vor genera economii pe termen lung datorita costurilor reduse de intretinere, de incalzire sau racire precum si a costurilor mici necesare pentru reparatii.

Pentru cei care isi construiesc o casa, avand libertatea de a-si alege materialele conform dorintelor si bugetului, este cu atat mai importanta selectia partenerilor profesionisti. De exemplu, blocurile de zidarie din gama Ytong asigura performante energetice superioare care contribuie la o reducere a consumului de materiale de constructie, oferind in acelasi timp si un nivel ridicat de economie de energie pentru locuinta.

Atat in cazul unei case cat si a unui apartament dintr-un bloc, blocurile de zidarie Ytong pentru pereti interiori sunt o solutie tehnica optima pentru pereti de compartimentare sau despartitori in cazul partitionarilor sau reconversiilor functionale. De exemplu, daca in noul apartament iti doresti sa transformi cele 2 camere in 3 camere, vei avea nevoie de crearea unui perete sau a unor pereti care sa iti ofere o izolare fonica buna, fara sensibilitate la umiditate (in cazul separarii bucatariei de living), neinflamabil, compact si solid, usor de vopsit si finisat cu vopsea sau tapet.

In oricare situatie te-ai afla, iti recomandam produsele de la Ytong pentru ca sunt o solutie de zidarie premium care se diferentiaza prin caracteristicile produsului, prin calitatea oferita si a performantelor obtinute. Poti obtine astfel cea mai buna valoare a conductivitatii termice, incadrand locuinta in clasa energetica A.

Consideram ca este important si benefic pentru tine sa cunosti toate aceste informatii inainte de a incepe orice lucrari de constructie, renovare sau inaintea achizitionarii unui apartament.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole