KÄT: canapeaua de la Ikea creata special sa reziste pisicilor

Cei de la Ikea au anuntat saptamana aceasta lansarea unui nou produs, special creat pentru stapanii de feline jucause care distrug constant mobilierul din casa. KÄT este prima canapea care a fost creata sa reziste zgarieturilor pisicilor. Deseori, canapeaua este prima victima din categoria mobilierului si de obicei cea mai vatamata de-a lungul timpului.

Deschide Galeria

Canapeaua KÄT este o sofa hibrid care include perne normale pentru un sezut confortabil, iar baza este creata dintr-un soi de carton usor ondulat si cu striatii perfect pentru pisicile care isi ascut ghiarele de canapea, de data asta fara a distruge materialul textil al sofalei.

Cartonul are ca sursa lemnul din nordul Suediei, patria Ikea. Lemnul este procesat astfel incat fiecare centimetru cub sa fie folosit la maximum.

Purtatorul de cuvant al Ikea a marturisit ca ideea unui astfel de mobilier a venit in urma unui studiu pe care compania l-a realizat astfel incat sa inteleaga mai bine cum convietuiesc oamenii impreuna cu animalele lor de companie si mai ales, comportamentul pisicilor (pentru produsul de fata) in interiorul locuintei.

KÄT este primul produs din aceasta categorie, Ikea urmand sa dezvolte pe viitor si alte produse dedicate stapanilor si animalelor lor. Momentan, canapeaua este disponibila doar in Japonia, urmand a fi lansata in aceasta vara si in Statele Unite ale Americii. Suntem convinsi ca iubitorii de pisici o asteapta cu nerabdare si in Europa. 

Sursa: apartmenttherapy.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole