Inventie Incredibila! Roboti care se transforma in mobila! (VIDEO)

 

Deschide Galeria

Roombots sau “Robotii camera” reprezinta ultima inventie in materie de design interior, care a luat prin surprindere toti fascinatii de tehnologie si gadgeturi prin gandirea complet iesita din tipare folosita pentru inventarea acestor roboti care se transforma in mobila.

Sunt extrem de multe lucruri la care ne gandim ca putem folosi robotii in viitor, dar cu siguranta ca transformarea acestora in obiecte de mobilier nu este o varianta aflata in capul listei noastre. Cercetatorii de la universitatea tehnica Ecole Plytechnique Federale de Lausanne (EPFL), din Elvetia, au reusit sa duca tehnologia designului interior la un cu totul alt nivel, realizand acesti roboti uimitori, Roombots.

Robot care se transforma in mobila Robot care se transforma in mobila

Acesti roboti au dimensiunele de 15 x 15 x 15 cm, ajungand la o greutate de aproximativ 1,3 kg si sunt o aparitie spectaculoasa in lumea inventiilor inedite care au ca scop imbunatatirea vietii de zi cu zi a oricarei persoane care accepta tehnologia in viata sa.

Robotii acestia se pot transforma in mai multe obiecte de mobilier, cum ar fi scaune, mese, noptiere si diverse alte forme practice si estetice pentru apartamente si case. Desi sunt aflate intr-o faza incipienta, elvetienii de la EPFL sunt foarte increzatori ca noua lor inventie va prinde si va fi acceptata cu bratele larg deschise, mai ales de fanaticii “Tech and Science”.

Venind intr-o varietate de culori, acesti roboti nu au fost ganditi strict din punct de vedere practic, incercandu-se si crearea unui design cat mai atractiv pentru a fi mai usor de inclus in designurile interioare moderne.

Marele avantaj adus de acesti roboti este faptul ca o masa se poate transforma imediat intr-un scaun sau in alt obiect de mobilier, ajutandu-te sa economisesti spatiu foarte important din interiorul locuintei tale.

Robotii care se transforma in mobila sunt fara doar si poate cea mai surprinzatoare aparitie in lumea tehnologiei si a designului interior din ultima perioada, iar aceasta inventie cu siguranta ca nu va trece neobservata.

Sursa Foto: EPFL

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole