Citeste timpul pe “altfel” de ceasuri; 10 modele interesante si abstracte de ceasuri

Orice locuinta are nevoie sa fie decorata in fel si chip, pentru a fi completa. In afara obiectelor de mobilier necesare si a instalatiilor de apa, de incalzire sau de energie, o casa trebuie sa fie si accesorizata in functie de designul si atmosfera pe care o prezinta.

Deschide Galeria

Printre cele mai populare obiecte care se afla intr-un camin, se numara si ceasurile. Acestea au menirea originala si initiala de a monitoriza notiunea timpului, facandu-ne constienti de acest aspect. Prin urmare, este necesar sa avem macar un ceas in casa noastra, pentru ca altfel nu am sti cum se scurge timpul.

Ceasurile de perete si de birou au evoluat nu doar din punct de vedere tehnlogic, ci si ca design si aspect, acestea ajungand sa tina loc si de obiecte de design care sa completeze ansamblul de decor al casei in care locuim.

Daca pentru copilul tai vei alege modele de ceasuri simple, cu cifre mari si ingrosate, pentru a-l invata mai repede cum “se citeste” notiunea timpului, pe tine te provocam cu niste ceasuri “altfel”, mai sofisticate, cu design si concepte abstracte.

Sursa foto: home-designing.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole