Tentsile: Cortul care revolutioneaza iesitul in natura

Pentru cei care iubesc natura si abia asteapta sa prinda un weekend mai lung si calduros pentru a merge cu cortul, Tentsile va fi cu siguranta urmatorul lucru care va fi inclus pe lista de cumparaturi pentru urmatoarea evadare din oras.

Deschide Galeria

Tentsile este tot ceea ce iti trebuie pentru a merge intr-un camping, la munte sau intr-o padure, bucurandu-te totodata de confortul si siguranta de acasa. Cu ajutorul acestui cort revolutionar, nu numai ca iti vei face excursiile mai placute, dar vei putea si sa iti convingi toti prietenii carora nu le place natura sa vina la o escapada impreuna cu tine.

Tentsile a fost gandit in anul 2010, de catre inventatorul britanic pasionat de camping, Alex Shirley-Smith, iar acum, la doar 4 ani de la aparitia conceptului, cererea este mai mare ca oricand.

Acest tip de cort este extrem de confortabil si vine cu marele avantaj ca este prevazut cu materiale impermeabile si substante naturale care alunga tantarii si gandacii. Faptul ca acest cort se pozitioneaza in aer, legat strans intre doi arbori, asigura un adapost solid si eficient impotriva oricaror animale.

Sursa foto: Tentsile

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole