Transformarea unui garaj intr-o camera de zi

Spatiul pe care il ofera un garaj este intotdeauna de folos tuturor celor care il au la dispozitie. El poate fi folosit si reamenajat pentru diverse scopuri. Un cuplu din California si-a dorit sa transforme aceasta incapere intr-o camera de zi pentru servirea mesei, un loc de socializare cu prietenii si familia.

Deschide Galeria

In redecorarea garajului, designerul s-a inspirat din structura existenta a casei pastrand liniile si inspirandu-se din arhitectura casei per ansamblu. S-a pus in evidenta legatura interiorului cu exteriorul, de aceea culorile alese au fost unele calde, primitoare inspirate din cele ale naturii: galben si verde.

Podeaua, initial din beton, a fost transformata intr-o gresie care imita aspectul unui parchet masiv. Rezistenta in timp a fost principalul factor care a dus la luarea acestei decizii, fiind un spatiu intens tranzitat.

Pentru pereti s-a folosit un tapet cu motive geometrice, culoarea predominanta fiind galbenul. Astfel, camera ofera caldura, veselie si atrage atentia tuturor celor care trec pe acolo. 

Canapeaua este o veritabila pata de culoare, care imprejmuieste masa de-a lungul ei. Scaunele si corpurile de iluminat existau deja si au fost integrate perfect in noul spatiu.

Rezultatul? O camera nou aparuta cu un suflu nou, proaspat, vesel, luminos si pregatit sa-si primeasca musafirii. 

Sursa foto: designsponge.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole