Alb-albastru, un duo de culori pentru un decor de living special

Living-ul e acea parte a casei, considerata a fi cea mai importanta camera. Aici ne petrecem c ea mai mare parte a zilei si tot aici ne primim musafirii. De aceea, ne dorim ca design-ul pentru aceasta camera sa fie unul special, pentru a crea mereu o impresie placuta.


Deschide Galeria

Combinatia dintre alb si albastru este o schema de culori care ne induce o stare speciala, de calm si relaxare, ducandu-ne cu gandul la un peisaj marin. Este o optiune echilibrata care cu siguranta va atrage privirile prietenilor aflati in vizita.

Puteti incepe prin a decora cu piese de mobilier in albastru pur. Sau apelati la accesorii ca suport pentru sezut sau o cuvertura pentru canapea. Puteti alterna nuantele de albastru.

Pentru un contrast puternic, adaugati fie o masuta de cafea sau un raft pentru carti in culori inchise, ca negru, de exemplu. Va fi un efect optic interesant in contrast cu albul.  Pata de alb va crea un aspect modern spatiului. Covorasele in acelasi ton vor completa armonios decorul.

O alta varianta deosebita este de a decora canapeaua cu paturi decorative si perne intr-un alb pur sau in combinatie de alb cu albastru cu model de forme geometrice. Modelele florale vor crea un efect artistic in casa dumneavoastra.

Pentru ferestre, folositi perdele in culoarea bleu pentru a oferi un plus de lumina camerei. Daca unii din pereti sunt vopsiti in albastru, alegeti perdele in alb cu printuri sau modele albastre pentru a pastra schema de culori.

Ornati camera cu diverse alte elemente pentru a pastra din nou tema aleasa. Montati o oglinda mare sau amplasati o vaza alba cu orhidee albastre pe masuta de cafea. Un tablou cu reflexii albastre sau o lampa cu un abajur albastru vor definitiva design-ul intr-un mod placut. 

Sursa foto: homedit.com

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...