Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei camere si doua bai din zona de nord a capitalei, avand la dispozitie 105 mp utili  si o terasa generoasa. Santierul s-a desfasurat pe parcursul a noua luni, in perioada ianuarie – septembrie 2022.

Living cu accente de albastru si crem
Deschide Galeria

Echipa Miso Architects, care s-a ocupat de conceptul si implementarea acestui proiect ne povesteste ca “acest apartament se adreseaza unor persoane moderne, atente la detalii, cu bun gust. Este un spatiu generos, amenajat si decorat cu pasiune si rafinament. Aflandu-ne intr-o zona de top a capitalei, asteptarile au fost mari, chiar daca  apartamentul urma sa fie oferit spre inchiriat.

Stilul de amenajare ales este unul modern, cu accente glam, punand accent in acelasi timp si pe confort; regasim materiale si tesaturi moi si placute la atingere. Accentele metalice aramii si insertiile de lemn confera un plus de eleganta  intregului spatiu.

Amenajarea dispune de o cromatica neutra, cu multe tonuri de gri si bej, folosind albastru intens ca accent de culoare. Designerii au tinut cont si au integrat cu succes canapelele si fotoliile albastre din living, care fusesera deja achizitionate de catre client. Compozitia a fost completata armonios de placarea cu un panou de sticla albastra, retroiluminata.

“Formele rotunde care se regasesc in corpurile de iluminat, piesele de mobilier alese si decoratiunile, impreuna cu insertiile bronze ale mobilierului pe comanda, pastreaza aceeasi nota glam in toata locuinta.”

Arhitecti: Miso Architects

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole