Apartament din Bucuresti: minimalism in dulcele stil clasic

Va prezentam astazi un apartament din Bucuresti, localizat intr-un complex rezidential (Rasarit de Soare), reamenajat de designerul de interior Alexandra Stancu pentru un cuplu tanar. Obiectivul acestei amenajari a fost crearea unui spatiu minimalist cu accente clasice si compartimentarea unor spatii de depozitare eficiente care sa aeriseasca cei 65 de metri patrati ai locuintei. Apartamentul este format din doua dormitoare, living cu bucatarie open space, o baie matrimoniala si o baie de serviciu.


Deschide Galeria

Despre cele mai complexe modificari aduse in cadrul lucrarii, designerul ne spune ca " am decis sa prelungesc peretele care sustine TV-ul din living cu 120 de centimetre preferand astfel sa ascund o parte din bucatarie sis a pozitionez televizorul altfel decat era prevazut initial de constructorul complexului rezidential. De asemenea, casa sufera de lipsa spatiilor de depozitare asa ca am optat pentru dispunerea pe verticala pentru a economisi spatiul de locuit.”

Mobilierul ales este din pal cu oglinzi fumurii, in bucatarie s-a optat pentru MDF lucios, in baie MDF vopsit, iar culorile dominante sunt calde si puse in evidenta cu ajutorul catorva accente de culoare tonica. Linia generala este una minimalista, completata de o zona clasica: diningul apartamentului.

Bugetul acestei lucrari de renovare si reamenajare a fost de 15000 de euro si a insemnat manopera plus toate materialele necesare: parchet nou, gresie si faianta pentru grupurile sanitare, tapet, vopsea, mobilier, corpuri de iluminat, electrocasnice si accesorii si decoratiuni, iar lucrarile au durat aproximativ doua luni.  

 

Articole noi

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...

Cum iti organizezi eficient bucataria – solutii de depozitare smart

De multe ori avem impresia ca ne mai trebuie...

Amenajare moderna apartament 100 mp intr-un bloc interbelic

Situat intr-un bloc din perioada interbelica din Bucuresti, acest...