fbpx

Apartament din Centrul Vechi al Bucurestiului – amenajare minimalista ce emana o atmosfera relaxata

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

In incercarea noastra de a gasi amenajari interioare interesante pe care apoi sa vi le prezentam am poposit si pe airbnb.com/romania. Asa am descoperit acest apartament din mijlocul Capitalei, care pe langa designul sau minimalist cu influente scandinave, se bucura si de o vedere superba asupra Dambovitei si a Centrului Istoric al Bucurestiului.

Deschide Galeria

Acest apartament poate fi luat ca model de amenajare a locuintei. Cuvintele de baza: alb, lemn, luminozitate, relaxare. Albul este ideal pentru orice locuinta. Acesta, pe langa senzatia de spatialitate pe care o confera oricarei camere, pune in valoarea foarte bine celelelte culori din amenajare.

Camera de zi si bucataria au fost combinate intr-o zona de tip open space extrem de luminoasa. Mobilierul este format din cateva rafuri din lemn de o nuanta asemanatoare cu cea a parchetului, ceea ce ofera o senzatie foarte placuta de unitate. Lampile colorate pozitionate in diferite parti ale camerei sunt excelent puse in valoare de fondul alb al tavanului. Bucataria este delimitata din punct de vedere vizual de restul camerei prin podeaua alba.

Acest interior este decorat intr-un mod creativ, fiecare colt atrage atentia si are personalitatea lui: de la covorul colorat la fotografiile inramate de pe pereti, la scaunele albe care se asorteaza cu dulapurile de bucatarie si patul din dormitor, totul pare a fi intr-un ton perfect cu restul decorului si are un anumit ritm ce ofera o senzatie foarte placuta.

Baia este si ea decorata tot in alb, lucru firesc am putea spune, camera in care totul trebuie sa fie “spotless”. Pe balcon au fost puse doua scaune si o masa. Nici nu este nevoie de mai mult cand ai asemenea peisaj urban de admirat.

Daca nu sunteti din Bucuresti si vreti sa-i faceti o vizita pentru a-i suprinde atmosfera efervescenta trebuie sa stiti ca acest apartament poate fi inchiriat. In acest caz nu va ramane decat sa va faceti cont pe airbnb.com si sa contactati gazda. 

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...