fbpx

Apartament open space – un design geometric cu stil

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Motivul geometric este o tendinta contemporana care atrage din ce in ce mai multi fani. Integrat intr-un apartament open space, acesta transforma orice amenajare intr-un spatiu dinamic, contemporan. Analizam detaliat, mai jos.

Deschide Galeria

Studio-ul de design Geometrium a avut ca sarcina sa decoreze un apartament open space cu materiale naturale. Baza schemei de design s-a concentrat in jurul marmurei, lemnului si elemente grafice negre.

Spatiul apartamentului este impartit in doua zone mari: cea intima si cea sociala. Dormitorul, dressingul si budoarul respectiv bucataria, living-ul si dining-ul. Intre cele doua exista baile si o camera de oaspeti.

Ne place felul natural in care elementele se imbina unele cu celelalte. Holul este despartit de living prin cateva scanduri de lemn verticale, iar dulapul de pe hol separa strategic bucataria de hol, fiind in acelasi timp util pentru stocarea diverselor lucruri.

Diningul se integreaza subtil intre bucatarie si living fiind marcat vizual prin cele 3 lampi conice negre. Contrastul intre albul scaunelor si negrul lampilor ofera un aspect contemporan. Draperiile cu motiv geometric completeaza si ele aspectul modern al livingului, acelasi motiv regasindu-se la pernele decorative. Masuta de cafea este un elemente interesant prin structura abstracta, neagra care aduce coeziune spatiului.

Piesele din dormitor cum ar fi tablia patului, usile, draperiile si oglinzile sporesc efectul de inalt al camerei prin lumina reflectata. De remarcat sunt combinatiile de culori neutre, calme si calde care ne induc un confort vizual, relaxant.

Vom regasi marmura cu preponderenta in baie, unde se imbina cu elemente discrete din lemn. Amenajarea per total este una conservatoare, cu un stil discret, elegant si armonizat cu elemente naturale. Ce ti-ai putea dori mai mult pentru clipele de relaxare de acasa?

Sursa foto: GEOMETRIUM

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...