Apartament open space – un design geometric cu stil

Motivul geometric este o tendinta contemporana care atrage din ce in ce mai multi fani. Integrat intr-un apartament open space, acesta transforma orice amenajare intr-un spatiu dinamic, contemporan. Analizam detaliat, mai jos.

Deschide Galeria

Studio-ul de design Geometrium a avut ca sarcina sa decoreze un apartament open space cu materiale naturale. Baza schemei de design s-a concentrat in jurul marmurei, lemnului si elemente grafice negre.

Spatiul apartamentului este impartit in doua zone mari: cea intima si cea sociala. Dormitorul, dressingul si budoarul respectiv bucataria, living-ul si dining-ul. Intre cele doua exista baile si o camera de oaspeti.

Ne place felul natural in care elementele se imbina unele cu celelalte. Holul este despartit de living prin cateva scanduri de lemn verticale, iar dulapul de pe hol separa strategic bucataria de hol, fiind in acelasi timp util pentru stocarea diverselor lucruri.

Diningul se integreaza subtil intre bucatarie si living fiind marcat vizual prin cele 3 lampi conice negre. Contrastul intre albul scaunelor si negrul lampilor ofera un aspect contemporan. Draperiile cu motiv geometric completeaza si ele aspectul modern al livingului, acelasi motiv regasindu-se la pernele decorative. Masuta de cafea este un elemente interesant prin structura abstracta, neagra care aduce coeziune spatiului.

Piesele din dormitor cum ar fi tablia patului, usile, draperiile si oglinzile sporesc efectul de inalt al camerei prin lumina reflectata. De remarcat sunt combinatiile de culori neutre, calme si calde care ne induc un confort vizual, relaxant.

Vom regasi marmura cu preponderenta in baie, unde se imbina cu elemente discrete din lemn. Amenajarea per total este una conservatoare, cu un stil discret, elegant si armonizat cu elemente naturale. Ce ti-ai putea dori mai mult pentru clipele de relaxare de acasa?

Sursa foto: GEOMETRIUM

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole