Apartament studio: decor simplu cu eficienta maxima

Lipsa spatiului in locuinte nu mai este considerata o problema. Nici chiar intr-un apartament studio unde intalnim, de obicei, acest impediment. Exista, insa, idei practice si metode prin care un spatiu poate sa para mai mare si frumusetea decorului sa compenseze pentru lipsa dimensiunilor.


Deschide Galeria

Iata acest apartament studio care, desi, este limitat din punct de vedere spatial, nu ne transmite impresia aglomerarii detaliilor. Este un decor simplu, confortabil si minimalist, fara a neglija stilul sau elementele de impact.

Pentru living, s-a preferat alegerea unei canapele si a unei lampi, restul spatiului fiind lasat intentionat liber, fara a mai introduce alte piese de mobilier, cum ar fi dulapuri sau rafturi. De altfel, peretele despartitor dintre camera si hol este format din scanduri de lemn cu mici legaturi intre ele pe care se sprijina diferite carti.

Intregul aspect pare aerisit gratie combinatiei dintre alb si lemn. Piesele transparente precum masuta de cafea si suportul pentru televizor ocupa foarte putin spatiu, oferind camerei plusul de spatiu atat de necesar. 

Mobila din bucatarie alba cu frontul dintre corpurile bucatariei este negru oferind un contrast elegant si plin de profunzime in ansamblul amenajarii, continuandu-se ulterior cu masa de dining. Scaunele colorate cu galben aduc si ele un plus de culoare in decor, contrastand placut cu mahonul mesei.

Baia decorata in culori inchise este o piesa de rezistenta in amenajare. Desi ar putea parea mult prea inchisa, culorile alese si petele de alb si crem deschid atmosfera si ii confera o subtila eleganta.

Sursa foto: homedit.com

Articole noi

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...

Cum s-a transformat un pod nefolosit intr-o mansarda confortabila

Familia s-a mărit, care era soluția pentru ca spațiul...

Sobele si semineele – o alternativa eficienta si eleganta pentru incalzirea casei tale

Nu mai e mult si vom spune “bun venit”...

Amenajare moderna cu accente glam apartament de 2 camere Bucuresti

Avand la dispozitie un buget de 30000 de euro,...

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...