fbpx

Beton pentru bucatarie: da sau nu?

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

In ultimii ani din ce in ce mai multe materiale de constructie destinate de obicei exteriorului si-au facut loc in casele noastre si au inlocuit pe unele traditionale. A sosit vremea sa vorbim putin despre beton, cum si de ce il putem folosi in bucatarie. In general, putem folosi betonul in bucatarie la aproape orice. De la pardoseala, la dulapuri si blaturi. Cheia este sa nu exageram, daca nu vrem sa obtinem o camera industriala in adevaratul sens al cuvantului.

Deschide Galeria

Pardoselile din beton arata bine, insa ele sunt foarte reci si din nefericire nici nu pot fi garnisite cu covoare din cauza faptului ca bucataria este un spatiu foarte tranzitat si petele de la gatit sunt probleme frecvent intalnite. Betonul este insa ideal pentru blaturi si chiuvete pentru ca este foarte rezistent, poate fi turnat in orice forma si dimensiune si poate avea orice culoare va doriti.

Este rezistent si la temperaturi foarte inalte, daca nu este ceruit. Specialistii recomanda sa il tratati cu substante speciale pentru beton care il fac impermeabil si rezistent la pete pentru a-i prelungi durata de viata. Cand turnati betonul puteti sa va jucati si cu diferite elemente incorporate in acesta, pietre de varii dimensiuni, sticla colorata sau alte materiale.

Daca aveti o bucatarie spatioasa poate ar fi o idee interesanta sa va “turnati” intreaga zona de luat masa din beton. Un bar inalt cu scaune inalte turnate din beton de culori diferite? In orice caz, costurile de achizitie si de manopera in cazul acestui material sunt net inferioare altora. 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...