fbpx

Bucatarie mica amenajata cu bun-gust

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Cum sa faci dintr-o bucatarie mica una cu mult bun-gust? Iata exemplul perfect ilustrat in aceasta amenajare pe care ti-o propunem astazi.

bucatarie mica cu accente de verde Deschide Galeria

Desi mic si ingust, spatiul a fost gandit pe cat functional posibil, fara a face rabat la estetica. Predomina culori vesele, accente de verde care confera un aer fresh intregii amenajari.

Linia designului merge pe o linie clasica, dar adaptata vremurilor si mai ales dimensiunilor. Pentru ca spatiul sa fie optimizat, s-a optat pentru o dispunere pe doua laturi a mobilierului, laturi care inglobeaza si electrocasnicele de baza, precum frigiderul, aragazul sau hota. Chiuveta este si ea incorporata in blat, fiind pozitionata in dreptul ferestrei.

Corpurile principale de mobila au fronturi verzi, cu usi frezate, iar cele superioare sunt intr-o nuanta placuta de crem pentru a pastra amenajarea cat mai luminoasa si aerisita posibil. Pentru ca verdele sa nu fie o nuanta izolata, motivul cromatic a fost reluat si la nivelul draperiei in stil roman care imbraca frumos fereastra. Peretii expusi stropirii au fost placati cu placi ceramice decorative, pentru a se intretine mai usor. Imprimeul placilor anima atmosfera.

Exista si un mic loc de luat masa, cu piese vintage reconditionate. Si pe aceasta latura a bucatariei, in partea superioara vom gasi cateva dulapuri cu geam pentru obiectele mai fragile precum seturi de pahare sau cesti.

O amenajare de bucatarie mica, functionala, decorata cu gust, pe masura nevoilor beneficiarei. Speram sa te inspire si pe tine acest proiect!

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...