Bucatarie mica amenajata cu bun-gust

Reclama

Cum sa faci dintr-o bucatarie mica una cu mult bun-gust? Iata exemplul perfect ilustrat in aceasta amenajare pe care ti-o propunem astazi.

bucatarie mica cu accente de verde
Deschide Galeria

Desi mic si ingust, spatiul a fost gandit pe cat functional posibil, fara a face rabat la estetica. Predomina culori vesele, accente de verde care confera un aer fresh intregii amenajari.

Linia designului merge pe o linie clasica, dar adaptata vremurilor si mai ales dimensiunilor. Pentru ca spatiul sa fie optimizat, s-a optat pentru o dispunere pe doua laturi a mobilierului, laturi care inglobeaza si electrocasnicele de baza, precum frigiderul, aragazul sau hota. Chiuveta este si ea incorporata in blat, fiind pozitionata in dreptul ferestrei.

Corpurile principale de mobila au fronturi verzi, cu usi frezate, iar cele superioare sunt intr-o nuanta placuta de crem pentru a pastra amenajarea cat mai luminoasa si aerisita posibil. Pentru ca verdele sa nu fie o nuanta izolata, motivul cromatic a fost reluat si la nivelul draperiei in stil roman care imbraca frumos fereastra. Peretii expusi stropirii au fost placati cu placi ceramice decorative, pentru a se intretine mai usor. Imprimeul placilor anima atmosfera.

Exista si un mic loc de luat masa, cu piese vintage reconditionate. Si pe aceasta latura a bucatariei, in partea superioara vom gasi cateva dulapuri cu geam pentru obiectele mai fragile precum seturi de pahare sau cesti.

O amenajare de bucatarie mica, functionala, decorata cu gust, pe masura nevoilor beneficiarei. Speram sa te inspire si pe tine acest proiect!

Articole noi

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...

Accente galben citron si beton aparent intr-un duplex modern din Otopeni

X-duplex este un proiect poveste ce poarta semnatura echipei...

Eleganta si confort in doar 39 mp – Amenajare cu accente de albastru

Laitmotivul acestei amenajari sunt nuantele de albastru folosite ca...

Linii minimaliste si eleganta atemporala – O locuinta din Sibiu amenajata ultramodern

Situat in apropierea orasului Sibiu, acestea locuinta reprezinta un...

Black is the new black… in baie si bucatarie

Exista o tendinta dovedita de toate abordarile actuale ale...