Bucuresti – Amenajare spectaculoasa a unui apartament folosind obiecte produse de designeri romani

Tema de proiectare pentru acest apartament de patru camere din Bucuresti a fost amenajarea unui spatiu de 85 de metri patrati cu un buget de 13000 de euro plus TVA. Apartamenul, fiind situat langa parc, a trebuit sa fie amenajat pastrand cumva natura ca laitmotiv. Designerii Mihnea Ghildus si Marilena Popa au trebuit sa se gandeasca la un spatiu amenajat pentru o familie tanara, pasionata de miscare, care sa se poata bucura de un decor in concordanta cu parcul din apropiere.

Deschide Galeria

Printre cerinte s-a aflat si aceea de a lucra cu cat mai mult cu obiecte fabricate de designeri romani. Nu a fost greu deloc deoarece Mihnea este fondatorul si administratorul magazinului Dizainar avand ca specific punerea in vanzare a obiectelor de decor produse de catre artisti locali.

Spatiul a fost impartit in patru zone: vestibulul, diningul, bucataria si camera de zi; aceste zone fiind delimitate printr-o structura metalica care poate fi folosita si pentu depozitarea diverselor obiecte din locuinta. In acest caz, bicicleta si-a gasit loc pe acest perete fara a aglomera spatiul nici vizual, dar nici fizic.

Dupa aceea, celelalte camere au fost repartizate astfel: camera pentru un copil mic, camera pentru un adolescent si dormitorul parintilor; fiecare camera beneficiind de o tema diferita, pastrand in acelasi timp concepul de a aduce elemente din exterior in interior.

Pentru acest apartament au fost utilizate un numar de aproximativ 100 de obiecte produse de 40 de designeri romani.

Sursa YouTube via THE PARK Apartments

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole