fbpx

Eleganta stilului contemporan intr-un apartament de 64 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Tendintele ultimilor ani in amenajari ne arata ca stilul contemporan cu ale sale influente minimaliste si industriale incepe sa fie imbratisat la scara mai mare de catre designeri, decoratori si mai ales proprietari care inteleg schimbarile si abordeaza cu multa incredere noutatile.

Deschide Galeria

Apartamentul de astazi se incadreaza perfect in descrierea de mai sus. Vorbim despre un spatiu de 64 metri patrati din Kiev, amenajat modern, cu mult stil de catre cei de la Yodezeen.

Configuratia apartamentului a fost modificata pentru a spori functionalitatea locuintei si pentru mai multa fluenta la nivelul camerelor. Astfel, holul comunica direct cu bucataria si livingul, iar dormitorul este conectat cu dressingul printr-o usa culisanta, amenajarea fiind acum mult mai fluenta.

Cromatica predominant in nuante inchise, alaturi de betonul aparent, placarea cu lemn a tavanului si elementele de inox specifice bucatariei, toate pun in evidenta influentele unui stil industrial bine integrat in conceptul modern si elegant al spatiului de zi. Trecerea subtila se realizeaza printr-un dining care face legatura intre bucatarie si living. Masa si scaunele gri confera un aer rafinat, pastrand in acelasi timp tematica generala a amenajarii.

In ciuda cromaticii inchise, apartamentul este bine iluminat, scafele din living montate pentru a oferi suport spoturilor asigura suficienta lumina pentru fiecare colt al camerei. In plus, cele doua lampi fixate in perete asigura o lumina placuta de accent punand in valoare tabloul de pe peretele cu diningul. Pentru bucatarie, proiectoarele asigura o lumina eficienta, punand in evidenta trasaturile bucatariei si frumusetea parchetului.

Spatiul dormitorului urmeaza linia griurilor si a neutrelor, precum si a tonurilor placute ale lemnului. Si aici luminile joaca un rol important, atata cea generala cat si lampile de pe noptiere – adevarate opere de arta – oferind un joc de umbre si forme superb.

Baia este un adevarat sanctuar al relaxarii, un spatiu elegant, bine pus in valoare mai ales prin corpurile de mobilier suspendate care asigura suficiente spatii de depozitare.

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament cu doua camere in stil industrial – Tavan negru si detalii rafinate

Daca pana acum va gandeati ca negrul intr-o amenajare...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Amenajare glam cu influente scandinave pentru un apartament de 3 camere din Constanta

Povestea de astazi este a unui apartament de trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...

Centrală termică pe gaz sau termoșemineu – ce tip de încălzire să alegi?

În ziua de astăzi, alegerea unei soluții de încălzire...