Casutele copilariei construite de adulti. 10 cele mai frumoase casute din copaci

Orice copil de pe lumea asta si-a dorit la un momentdat sa aiba o casuta in copacul din curte. Daca nu a avut curte sigur a avut un copac in apropierea locului de joaca, unde visa sa-si construiaca o casuta. Unii dintre ei nu au renuntat niciodata la visurile copilariei.

Deschide Galeria

Iata cum arata casutele copilariei construite de adulti, 10 dintre cele mai frumoase din lume. Printre dotari se numara: Piscina, dus, hamac, semineu si altele.

1. Casuta Sparrow este localizata in Anglia si poate adaposti 2 persoane. Are pat cu baldachin, este izola tatermic si incalzita cu sistem propriu.

2. Casuta Riverfront Nest se afla in Thailanda, in ea pot locui doua persoane, are dus exteror si terasa.

3. Casuta Secret Blue Mountain din Australia are spa, semineu si ferestre largi din podea pana in tavan.

4. Casuta Odd Frog din Australia poate gazdui 2 persoane, are semineu si se invecineaza cu alte casute asemanatoare.

5. Casuta San Francisco Bay poate acomoda 2 persoane, are doua paturi si sezlonguri.

Citeste si 20 de castele din intreaga lume care merita vazute​

6. Wintry Eco-Lodge din Canada poate adaposti 6 persoane, are un camin pentru foc, hamace iar intrarea se face printr-o pasarele suspendata.

7. Casuta Hapuku Lodge din Noua Zeelanda este construita pentru doua persoane, are o cada cu vibromasaj, piscina si sala de gimnastica.

8. Casuta Kilauea Volcano din SUA are amenajata un semineu, cada de baie si dus exterior.

9. Casuta Secluded Intown din SUA este formata din doua camere unite printr-o punte de franghii si este decorata cu piese antice de mobilier.

10. Casuta Aromatica din Italia are amenajata o piscina in apropiere si este amplasata intr-o gradina care ofera o priveliste superba.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole