Un apartament din Bucuresti care surprinde prin simplitate si bun-gust

De amenajarea acestui apartament din Bucuresti s-a ocupat arhitectul Alexandra Stancu si putem spune ca a facut o treaba exceptionala atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere functional.


Deschide Galeria

Aceasta a reusit sa se adapteze si a imbinat cu pricepere cerintele proprietarilor cu trasaturile propriului ei stil, iar rezultatul este un spatiu modern, confortabil si colorat in tonurile calde ale naturii.

La preluarea proiectului, un apartament cu trei camere de aproximativ 65 mp, incaperea avea deja gresie, faianta, usi, ferestre si obiecte sanitare, asa ca s-a pornit de la aceste detalii.

Sufrageria s-a dorit a fi atat o zona de relaxare cat si un loc in care se poate cina, totul intr-un spatiu unitar in care accentul s-a pus pe texturi si finisaje: draperii, huse pentru scaun si tapet alese in culori cat mai naturale.

Unul dintre dormitoare a fost decorat intr-un stil clasic, bazat pe culoarea alba, acesta urmand sa fie transformat intr-o eventuala camera pentru copil.

Dormitorul matrimonial se remarca prin prezenta unui pat din fier forjat ales de catre proprietari, iar culoarea peretului din spatele patului da un aer mediteranean incaperii.

Bucataria este simpla iar in formele mobilei predomina liniile drepte, de asemenea sunt respectate cele 3 reguli de baza in organizarea oricarei bucatarii: cea de depozitare, cea de spalare si cea de gatit.

Pe hol a fost amplasata o biblioteca cu trasaturi minimaliste, iar culoarea acesteia se asorteaza perfect cu tocurile de la usi.

Bugetul alocat acestui proiect a fost de aproximativ 10.500 de euro si a cuprins: mobilier, corpuri de iluminat, draperii/perdele, electrocasnice si decoratiuni.

Amenajare realizata de arh. Alexandra Stancu

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...