fbpx

Cea mai fascinanta “casa in copac”, va fi construita in Franta

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Cea mai fascinanta “casa in copac”, va fi construita pe coasta mediterana a Frantei, cu data de finalizare 2017. Acest megacomplex de apartamente de lux, “casa in copaci”, dupa cum a fost denumita de francezi, este cea mai asteapta cladire a litoralului din Hexagon.

Deschide Galeria

Constructia va incepe anul viitor, in orasul Montpellier si va purta numele de L’Arbre Blanc, “Copacul Alb”, datorita numeroaselor ramificatii (terase) care vor iesi din cele 17 etaje ale blocului de apartamente.

Designul cladirii a fost realizat de catre arhitecti francezi si japonezi, in asa fel incat “ramurile” cladirii sa atraga lumina in interiorul cladirii si in acelasi timp sa ii protejeze pe locatari de soarele puternic al Marii Mediterane.

Acoperisul intregului bloc va fi format dintr-o serie de penthouse-uri care vor cuprinde vederi inspre ocean si inspre munti, iar o galerie de arta si un restaurant va fi de asemenea construit pentru toti cei care isi doresc sa priveasca inspre Marea Mediterana, intr-un mod cu totul aparte.

Intreaga cladire, cu o inaltime de 56 m, va avea 120 de apartamente, fiecare nivel avand un plan diferit in ceea ce priveste designul interior al spatiilor destinate locatarilor.

 

Orasul Montpellier isi doreste sa fie un centru dedicat acestor cladiri cu un design total neconventional si tocmai de aceea administratia locala are in vedere construirea a 12 noi cladiri in stiluri care mai de care mai inedite, extravagante si de lux, renuntand la ideile arhitecturale traditionale.

Prin aceasta “casa in copac” si prin urmatoarele proiecte arhitecturale inedite ce vor urma, Montpellier va deveni un oras modern din toate punctele de vedere, care va atrage arhitecti si turisti din toata lumea pentru a admira aceste cladiri-capodopera.

Anul trecut in luna aprilie, compania Farshid Moussavi Arhitecture a castigat o competitie pentru a construi prima cladire neconventionala din Montpellier. Lucrarile vor incepe pana la sfarsitul acestui an.

Sursa Foto: DailyMail.co.uk

Reclama

Articole noi

Amenajare cu accente de rosu pentru un apartament de 2 camere si 34 mp

Designerii de la Caroline Art au mai creat o...

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...