fbpx

Cele mai frumoase dormitoare din lume

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Dormitorul este locul in care ne petrecem o treime din viata, avand in vedere ca acolo dormim, acolo ne relaxam si acolo visam. Intotdeauna, oriunde vei merge, patul tau de acasa va avea un loc special in sufletul tau, deoarece “nu exista pat, ca patul de acasa”!

Deschide Galeria

Relaxarea si linistea de care beneficiezi in dormitorul tau sunt printre acele placeri ale vietii de care nu te poti desprinde cu usurinta. Dormitorul ar trebui sa fie sanctuarul tau, sa fie locul unde iti incarci bateriile si sa fie spatiul in care adormi si te trezesti ca nou dupa un somn bine meritat.

In functie de gusturile tale, poti opta pentru un design de dormitor mai pragmatic sau poti sa mergi pe un stil foarte excentric, cu acvariu in tavan, sau patul direct deasupra apei.

Poti alege sa ai dormitorul in aer liber, daca locuiesti intr-o zona calduroasa pe toata durata anului sau poti alege un dormitor rustic, cu blanuri, foarte bine izolat, in situatia in care locuiesti intr-o zona rece.

Daca nici atunci cand vine vorba de dormitor, un loc privat, un spatiu intim in care nu va avea acces oricine, nu iti permiti sa fii creativ cu designul, probabil ca vor fi putine locuri din casa in care vei avea ocazia sa experimentezi.

De la culori aprinse, la culori calme, de la forme ascutite, la forme rotunde, de la paturi inalte, la paturi joase, posibilitatile tale sunt limitate numai de creativitatea, imaginatia si de bugetul de care dispui pentru amenjarea dormitorului.

Incearca sa fii original in ceea ce priveste designul interior, mai ales cand vine vorba de dormitor, deoarece acesta va fi un saptiu pe care il vei vedea zilnic si nu iti vei dori sa te trezesti in mod constant intr-un decor anost, unul care sa nu iti ofere bucuria de a incepe ziua in forta.

Nu spune nu variantelor pana nu te-ai uitat cu atentie peste toate detaliile. Poate dintr-o varianta care nu ti se potriveste va iesi la iveala un element care va fi pe placul tau si de ce nu l-ai lua in calcul si pe acela? Fii creativ si vei avea parte de un dormitor original, de un loc pe care cu drag il vei numi al tau!

Reclama

Articole noi

Mocheta vs parchet laminat în dormitor: care alegere este mai buna?

Dormitorul este cea mai intimă cameră din casă. Dintre...

Amenajare moderna cu accente boeme pentru o casa de 188 mp

Povestea acestei amenajari a inceput din dorinta proprietarilor (o...

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...