Creatiile designerilor romani in cadrul vernisajului Delta Studio Design EXPO, editia a II-a

Va promiteam aici ca vom reveni cu detalii despre cea de-a doua editie a Delta Studio Design EXPO care a avut loc pe data de 22 aprilie. Iata ca acum avem si detaliile evenimentului si mai ales imagini cu produsele expuse. Expozitia poate fi vizitata pana pe data de 22 mai 2016.


Deschide Galeria

Ce puteti vedea?

In fiecare an, in luna aprilie, showroom-ul Delta Studio se innoieste cu cele mai noi colectii ale producatorilor internationali de placi ceramice si obiecte sanitare. Incepand cu editia de anul trecut, Delta Studio si-a propus sa aduca in prim-plan designul romanesc de calitate reunind produse semnate de designeri romani din zona de fashion, accesorii si design de produs. Astfel, veti puteti admira colectiile de moda semnate de Cristian Samfira, Elena Perseil, Alexandra Calafeteanu, Marie Nouvelle, Coolta, MaRaMi, Laura Olaru, JS Boutique si accesorii de la Lemnia, Dina Rotari, Don Papillon, Doru Dumitrescu Wearable Sculptures, Vivienne Ruth, Irina Florea.

Pe partea de design de produs veti regasi creatiile semnate de Irina Neacsu, Square One, Gavia Concept, Ceramic Sparrow, Aerium, Izzi Box, Ciprian Manda, Mihai Manda, Interiology, Outbox, Traian Tuta, Cristina Ene, Adriana Andrei, Maria Decu si Mihai Dumitrache. Sunt expuse de asemenea creatii de pictura si sculptura semnate de Ioana Raluca Bradulet si Loved Things.

Multe din obiecte au fost expuse pentru prima data, evenimentul dorindu-se a fi unul in care an de an din ce in ce mai multi artisti romani sa-si expuna lucrarile si produsele pentru a ajunge astfel la un public cat mai larg.

De asemenea, Delta Studio a anuntat lansarea unui album de design de interior la finalul anului, arhitectii fiind invitati sa isi trimita proiectele finalizate. Cele mai reusite vor fi premiate in cadrul unui eveniment din luna decembrie si incluse in albumul pentru anul 2017.

Am reunit in galeria de mai sus, o parte din lucrarile expuse acum in showroom-ul Delta Studio din strada Progresului, nr 1-3, Bucuresti. Pentru mai multe imagini puteti accesa pagina de Facebook Delta Studio.

Articole noi

Studio de 31 mp luminos amenajat in tonuri neutre cu accente de albastru

Garsoniera dispune de 31 de metri patrati, spatiul fiind...

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...