fbpx

Creatiile designerilor romani in cadrul vernisajului Delta Studio Design EXPO, editia a II-a

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Va promiteam aici ca vom reveni cu detalii despre cea de-a doua editie a Delta Studio Design EXPO care a avut loc pe data de 22 aprilie. Iata ca acum avem si detaliile evenimentului si mai ales imagini cu produsele expuse. Expozitia poate fi vizitata pana pe data de 22 mai 2016.

Deschide Galeria

Ce puteti vedea?

In fiecare an, in luna aprilie, showroom-ul Delta Studio se innoieste cu cele mai noi colectii ale producatorilor internationali de placi ceramice si obiecte sanitare. Incepand cu editia de anul trecut, Delta Studio si-a propus sa aduca in prim-plan designul romanesc de calitate reunind produse semnate de designeri romani din zona de fashion, accesorii si design de produs. Astfel, veti puteti admira colectiile de moda semnate de Cristian Samfira, Elena Perseil, Alexandra Calafeteanu, Marie Nouvelle, Coolta, MaRaMi, Laura Olaru, JS Boutique si accesorii de la Lemnia, Dina Rotari, Don Papillon, Doru Dumitrescu Wearable Sculptures, Vivienne Ruth, Irina Florea.

Pe partea de design de produs veti regasi creatiile semnate de Irina Neacsu, Square One, Gavia Concept, Ceramic Sparrow, Aerium, Izzi Box, Ciprian Manda, Mihai Manda, Interiology, Outbox, Traian Tuta, Cristina Ene, Adriana Andrei, Maria Decu si Mihai Dumitrache. Sunt expuse de asemenea creatii de pictura si sculptura semnate de Ioana Raluca Bradulet si Loved Things.

Multe din obiecte au fost expuse pentru prima data, evenimentul dorindu-se a fi unul in care an de an din ce in ce mai multi artisti romani sa-si expuna lucrarile si produsele pentru a ajunge astfel la un public cat mai larg.

De asemenea, Delta Studio a anuntat lansarea unui album de design de interior la finalul anului, arhitectii fiind invitati sa isi trimita proiectele finalizate. Cele mai reusite vor fi premiate in cadrul unui eveniment din luna decembrie si incluse in albumul pentru anul 2017.

Am reunit in galeria de mai sus, o parte din lucrarile expuse acum in showroom-ul Delta Studio din strada Progresului, nr 1-3, Bucuresti.

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...